SAMAP

Contactgegevens SAMAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAMAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAMAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G. KURTH 33; 1140; BRUXELLES-EVERE, België

Telefoon (phone): 22409595 (+32-22409595) 22409595 (+32-22409595)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAMAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAMAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAMAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAMAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAMAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAMAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAMAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAMAP
Products information SAMAP

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques, Logiciels.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Office, MS Access, MS Word, MS Excel.

Product categorie (product category): Microsoft. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAMAP
(Get full report from official database of BE for SAMAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAMAP
Addition kinds of activities for SAMAP

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
075201. Dierenteelt | Animal breeding services
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
39939901. Reclame kunstwerk | Advertising artwork
42210101. Bonen lift | Bean elevator
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials

Werken bij SAMAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAMAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAMAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAMAP. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van SAMAP in sociale netwerken
Look for responds of SAMAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAMAP. Laat een reactie achter voor SAMAP. SAMAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAMAP. Leave a respond for SAMAP. SAMAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAMAP op de google maps. Adres en contacten SAMAP
Location of SAMAP on the google maps. Address and contacts of SAMAP

Andere gerelateerde bedrijven als come SAMAP SAMAP: BBL | Esthetiek Daisy | MEGASPORT BVBA | ANDRE DE SPLENTERE | A. DE VIC BVBA

Other related companies as SAMAP: BBL | Esthetiek Daisy | MEGASPORT BVBA | ANDRE DE SPLENTERE | A. DE VIC BVBA

SAMAP is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAMAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf SAMAP bevindt zich op het adres: RUE G. KURTH 33; 1140; BRUXELLES-EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Microsoft. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques, Logiciels.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Office, MS Access, MS Word, MS Excel..
De hoofdactiviteit van SAMAP is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAMAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAMAP, openstaande posities, locatie van SAMAP op de kaart.

SAMAP is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAMAP, company assigned to the tax number BE08428680419. The company SAMAP is located at the address: RUE G. KURTH 33; 1140; BRUXELLES-EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Microsoft. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques, Logiciels.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Office, MS Access, MS Word, MS Excel..
The main activity of SAMAP is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SAMAP is not available. You also can look at reviews of SAMAP, open positions, location of SAMAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAMAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAMAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAMAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAMAP, employees, financial statistics.