STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE
Private companiesFood Stores • STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE

Contactgegevens STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 93; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59800897 (+32-59800897) 59800897 (+32-59800897)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE
Products information STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Livres.. Produits: Manuels Scolaires, Livres pour Enfants.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Outlook, MS Office, MS Word.

Product categorie (product category): Microsoft. Biens d'occasion. Journaux. Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE
Addition kinds of activities for STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE

331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
509104. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
79990600. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services

Werken bij STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. Laat een reactie achter voor STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. Leave a respond for STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE. STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE
Location of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE: COIFFURE FERNANDA | HOF TEN ROOST | HERMAN VERMEIREN | GAR-CARR GEERT BRACKX | Linon Elisabeth

Other related companies as STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE: COIFFURE FERNANDA | HOF TEN ROOST | HERMAN VERMEIREN | GAR-CARR GEERT BRACKX | Linon Elisabeth

STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 93; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Microsoft. Biens d'occasion. Journaux. Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Livres.. Produits: Manuels Scolaires, Livres pour Enfants.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Outlook, MS Office, MS Word..
De hoofdactiviteit van STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, openstaande posities, locatie van STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, company assigned to the tax number BE04942993164. The company STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE is located at the address: KAPELLESTRAAT 93; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Microsoft. Biens d'occasion. Journaux. Librairies. List of products are Produits: Livres.. Produits: Manuels Scolaires, Livres pour Enfants.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Outlook, MS Office, MS Word..
The main activity of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, open positions, location of STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANDAARD BOEKHANDEL OOSTENDE, employees, financial statistics.