GAR-CARR GEERT BRACKX

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GAR-CARR GEERT BRACKX
Private companiesFood Stores • GAR-CARR GEERT BRACKX

Contactgegevens GAR-CARR GEERT BRACKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR-CARR GEERT BRACKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR-CARR GEERT BRACKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 112; 8460; Oudenburg (Roksem), België

Telefoon (phone): 059 26 59 01 (+32-059 26 59 01) 059 26 59 01 (+32-059 26 59 01)

Fax (fax): +32 (2) 966-48-66 +32 (2) 966-48-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR-CARR GEERT BRACKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR-CARR GEERT BRACKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR-CARR GEERT BRACKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR-CARR GEERT BRACKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR-CARR GEERT BRACKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR-CARR GEERT BRACKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR-CARR GEERT BRACKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR-CARR GEERT BRACKX
Products information GAR-CARR GEERT BRACKX

BTW identificatienummer (tax): BE01953063964
Ondernemingsnummer: 7295440673
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Delivery vans - Dealers

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR-CARR GEERT BRACKX
(Get full report from official database of BE for GAR-CARR GEERT BRACKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR-CARR GEERT BRACKX
Addition kinds of activities for GAR-CARR GEERT BRACKX

3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij GAR-CARR GEERT BRACKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR-CARR GEERT BRACKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR-CARR GEERT BRACKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR-CARR GEERT BRACKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

Zoek naar antwoorden van GAR-CARR GEERT BRACKX in sociale netwerken
Look for responds of GAR-CARR GEERT BRACKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR-CARR GEERT BRACKX. Laat een reactie achter voor GAR-CARR GEERT BRACKX. GAR-CARR GEERT BRACKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR-CARR GEERT BRACKX. Leave a respond for GAR-CARR GEERT BRACKX. GAR-CARR GEERT BRACKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR-CARR GEERT BRACKX op de google maps. Adres en contacten GAR-CARR GEERT BRACKX
Location of GAR-CARR GEERT BRACKX on the google maps. Address and contacts of GAR-CARR GEERT BRACKX

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR-CARR GEERT BRACKX GAR-CARR GEERT BRACKX: Van Braeckel P | Demeyere P | DANNY VAN GEERT | COLLART | ROCHER LOUISE

Other related companies as GAR-CARR GEERT BRACKX: Van Braeckel P | Demeyere P | DANNY VAN GEERT | COLLART | ROCHER LOUISE

GAR-CARR GEERT BRACKX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR-CARR GEERT BRACKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953063964. Het bedrijf GAR-CARR GEERT BRACKX bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 112; 8460; Oudenburg (Roksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Lijst met producten zijn Delivery vans - Dealers.
De hoofdactiviteit van GAR-CARR GEERT BRACKX is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR-CARR GEERT BRACKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR-CARR GEERT BRACKX, openstaande posities, locatie van GAR-CARR GEERT BRACKX op de kaart.

GAR-CARR GEERT BRACKX is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR-CARR GEERT BRACKX, company assigned to the tax number BE01953063964. The company GAR-CARR GEERT BRACKX is located at the address: Brugsesteenweg 112; 8460; Oudenburg (Roksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. List of products are Delivery vans - Dealers.
The main activity of GAR-CARR GEERT BRACKX is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR-CARR GEERT BRACKX is not available. You also can look at reviews of GAR-CARR GEERT BRACKX, open positions, location of GAR-CARR GEERT BRACKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR-CARR GEERT BRACKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR-CARR GEERT BRACKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR-CARR GEERT BRACKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR-CARR GEERT BRACKX, employees, financial statistics.