MEPLAC

Contactgegevens MEPLAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEPLAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEPLAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'OTH?E 156; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42479797 (+32-42479797) 42479797 (+32-42479797)

Fax (fax): +32 (55) 774-27-60 +32 (55) 774-27-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEPLAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEPLAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEPLAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEPLAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEPLAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEPLAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEPLAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEPLAC
Products information MEPLAC

BTW identificatienummer (tax): BE01328491210
Ondernemingsnummer: 7916717529
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Activit茅s: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons, Portes Coupe-Feu.. Produits: Bois.. Produits: Parquet, Rev锚tement de Sol en Lamin茅.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Insonorisation.. Types de Meubles: Meubles de Rangement, Meubles Encastr茅s.

Product categorie (product category): Meubles Fab. Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie m茅tallique. Rev锚tements de sols and murs. Quincailleries. Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEPLAC
(Get full report from official database of BE for MEPLAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEPLAC
Addition kinds of activities for MEPLAC

343100. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
654100. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
806999. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
38450108. ECG | Electrocardiographs
51590203. Mules | Mules

Werken bij MEPLAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEPLAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEPLAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEPLAC. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van MEPLAC in sociale netwerken
Look for responds of MEPLAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEPLAC. Laat een reactie achter voor MEPLAC. MEPLAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEPLAC. Leave a respond for MEPLAC. MEPLAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEPLAC op de google maps. Adres en contacten MEPLAC
Location of MEPLAC on the google maps. Address and contacts of MEPLAC

Andere gerelateerde bedrijven als come MEPLAC MEPLAC: LANDBOUWKREDIET | NORBERT COOMANS | PETITE AVIATION MOUSCRON. | ECOLE FOND. COMMUNALE | DDM BVBA

Other related companies as MEPLAC: LANDBOUWKREDIET | NORBERT COOMANS | PETITE AVIATION MOUSCRON. | ECOLE FOND. COMMUNALE | DDM BVBA

MEPLAC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEPLAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01328491210. Het bedrijf MEPLAC bevindt zich op het adres: RUE D'OTH?E 156; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles Fab. Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie m茅tallique. Rev锚tements de sols and murs. Quincailleries. Bois Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons, Portes Coupe-Feu.. Produits: Bois.. Produits: Parquet, Rev锚tement de Sol en Lamin茅.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Insonorisation.. Types de Meubles: Meubles de Rangement, Meubles Encastr茅s..
De hoofdactiviteit van MEPLAC is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEPLAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEPLAC, openstaande posities, locatie van MEPLAC op de kaart.

MEPLAC is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEPLAC, company assigned to the tax number BE01328491210. The company MEPLAC is located at the address: RUE D'OTH?E 156; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles Fab. Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie m茅tallique. Rev锚tements de sols and murs. Quincailleries. Bois Gr. List of products are Produits & Activit茅s: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons, Portes Coupe-Feu.. Produits: Bois.. Produits: Parquet, Rev锚tement de Sol en Lamin茅.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Insonorisation.. Types de Meubles: Meubles de Rangement, Meubles Encastr茅s..
The main activity of MEPLAC is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEPLAC is not available. You also can look at reviews of MEPLAC, open positions, location of MEPLAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEPLAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEPLAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEPLAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEPLAC, employees, financial statistics.