VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS
Private companiesMotor Freight Transportation • VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS

Contactgegevens VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DOCTEUR DE MEERSMAN 19; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25243008 (+32-25243008) 25243008 (+32-25243008)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS
Products information VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Activit茅s: Portes Blind茅es.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement.

Product categorie (product category): Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie m茅tallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS
(Get full report from official database of BE for VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS
Addition kinds of activities for VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS

8744. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
32310108. Gebrandschilderd glas: gemaakt van aangekochte glas | Stained glass: made from purchased glass
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton

Werken bij VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS in sociale netwerken
Look for responds of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. Laat een reactie achter voor VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. Leave a respond for VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS. VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS op de google maps. Adres en contacten VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS
Location of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS on the google maps. Address and contacts of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS: TPB Techn. Prot. Bois S.A. | PAUL CROISIAU | PARFUMERIE ANDREA | JOZEF DAEMS | MARC AUTO

Other related companies as VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS: TPB Techn. Prot. Bois S.A. | PAUL CROISIAU | PARFUMERIE ANDREA | JOZEF DAEMS | MARC AUTO

VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS bevindt zich op het adres: RUE DOCTEUR DE MEERSMAN 19; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie m茅tallique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Activit茅s: Portes Blind茅es.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
De hoofdactiviteit van VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, openstaande posities, locatie van VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS op de kaart.

VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, company assigned to the tax number BE09709686279. The company VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS is located at the address: RUE DOCTEUR DE MEERSMAN 19; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie m茅tallique. List of products are Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Activit茅s: Portes Blind茅es.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
The main activity of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS is not available. You also can look at reviews of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, open positions, location of VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHECKE A. & ZN/VANHECKE A. & FILS, employees, financial statistics.