PARFUMERIE ANDREA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • PARFUMERIE ANDREA

Contactgegevens PARFUMERIE ANDREA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARFUMERIE ANDREA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARFUMERIE ANDREA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEN. EISENHOWERSTRAAT 36; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56713267 (+32-56713267) 56713267 (+32-56713267)

Fax (fax): +32 (61) 320-40-35 +32 (61) 320-40-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARFUMERIE ANDREA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARFUMERIE ANDREA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARFUMERIE ANDREA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARFUMERIE ANDREA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARFUMERIE ANDREA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARFUMERIE ANDREA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARFUMERIE ANDREA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARFUMERIE ANDREA
Products information PARFUMERIE ANDREA

BTW identificatienummer (tax): BE07768127441
Ondernemingsnummer: 4835601806
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Parfums,Cosmétiques.. Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARFUMERIE ANDREA
(Get full report from official database of BE for PARFUMERIE ANDREA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARFUMERIE ANDREA
Addition kinds of activities for PARFUMERIE ANDREA

17999906. Kernboren en snijden | Core drilling and cutting
35410202. Buffing en polijsten machines | Buffing and polishing machines
38260115. Ultraviolette analytische instrumenten | Ultraviolet analytical instruments
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
38420500. Bandages en dressings | Bandages and dressings
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators

Werken bij PARFUMERIE ANDREA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARFUMERIE ANDREA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARFUMERIE ANDREA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARFUMERIE ANDREA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PARFUMERIE ANDREA in sociale netwerken
Look for responds of PARFUMERIE ANDREA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARFUMERIE ANDREA. Laat een reactie achter voor PARFUMERIE ANDREA. PARFUMERIE ANDREA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARFUMERIE ANDREA. Leave a respond for PARFUMERIE ANDREA. PARFUMERIE ANDREA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARFUMERIE ANDREA op de google maps. Adres en contacten PARFUMERIE ANDREA
Location of PARFUMERIE ANDREA on the google maps. Address and contacts of PARFUMERIE ANDREA

Andere gerelateerde bedrijven als come PARFUMERIE ANDREA PARFUMERIE ANDREA: KAPSALON CAPRICE | DE AREND | HUGO VAN GAVER | AMERICAN CAR AUDIO | Dinamic Verpakkingen Benelux NV

Other related companies as PARFUMERIE ANDREA: KAPSALON CAPRICE | DE AREND | HUGO VAN GAVER | AMERICAN CAR AUDIO | Dinamic Verpakkingen Benelux NV

PARFUMERIE ANDREA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARFUMERIE ANDREA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07768127441. Het bedrijf PARFUMERIE ANDREA bevindt zich op het adres: GEN. EISENHOWERSTRAAT 36; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums,Cosmétiques.. Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van PARFUMERIE ANDREA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARFUMERIE ANDREA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARFUMERIE ANDREA, openstaande posities, locatie van PARFUMERIE ANDREA op de kaart.

PARFUMERIE ANDREA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARFUMERIE ANDREA, company assigned to the tax number BE07768127441. The company PARFUMERIE ANDREA is located at the address: GEN. EISENHOWERSTRAAT 36; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Parfumeries. List of products are Produits: Parfums,Cosmétiques.. Services: Bancs Solaires..
The main activity of PARFUMERIE ANDREA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PARFUMERIE ANDREA is not available. You also can look at reviews of PARFUMERIE ANDREA, open positions, location of PARFUMERIE ANDREA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARFUMERIE ANDREA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARFUMERIE ANDREA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARFUMERIE ANDREA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARFUMERIE ANDREA, employees, financial statistics.