S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE

Particuliere bedrijvencommunicatie • S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE
Private companiesCommunications • S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE

Contactgegevens S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BASCULE 22; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65650372 (+32-65650372) 65650372 (+32-65650372)

Fax (fax): +32 (61) 487-92-32 +32 (61) 487-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE
Products information S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE09467712402
Ondernemingsnummer: 3524932861
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement.

Product categorie (product category): Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE
(Get full report from official database of BE for S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE
Addition kinds of activities for S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE

265600. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
32920201. Millboard, asbest | Millboard, asbestos
34129901. Vaten, verzending: metaal | Barrels, shipping: metal
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
50529902. Nonmetallische mineralen en concentraten | Nonmetallic minerals and concentrate
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments

Werken bij S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. Laat een reactie achter voor S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. Leave a respond for S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE. S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE op de google maps. Adres en contacten S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE
Location of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE on the google maps. Address and contacts of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE: EURAL | LEBECQUE C. | Moermans IV SPRL | M.V. OLYMPIA | PAUL BEKAERT

Other related companies as S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE: EURAL | LEBECQUE C. | Moermans IV SPRL | M.V. OLYMPIA | PAUL BEKAERT

S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09467712402. Het bedrijf S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE bevindt zich op het adres: RUE DE LA BASCULE 22; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
De hoofdactiviteit van S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, openstaande posities, locatie van S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE op de kaart.

S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, company assigned to the tax number BE09467712402. The company S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE is located at the address: RUE DE LA BASCULE 22; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
The main activity of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE is not available. You also can look at reviews of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, open positions, location of S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.P.R.L HARMEGNIES.VANDERBERGHE, employees, financial statistics.