VAN CRAEN P

Contactgegevens VAN CRAEN P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CRAEN P: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CRAEN P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEMSTBAAN 132; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15433136 (+32-15433136) 15433136 (+32-15433136)

Fax (fax): +32 (87) 961-89-78 +32 (87) 961-89-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CRAEN P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CRAEN P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CRAEN P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CRAEN P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CRAEN P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CRAEN P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CRAEN P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CRAEN P
Products information VAN CRAEN P

BTW identificatienummer (tax): BE09867340087
Ondernemingsnummer: 1488891601
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in VAN CRAEN P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CRAEN P
(Get full report from official database of BE for VAN CRAEN P)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CRAEN P
Addition kinds of activities for VAN CRAEN P

228400. Draadmolens | Thread mills
354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
28190107. Fosfor, elementair | Phosphorus, elemental
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
38430105. Kasten, tandheelkunde | Cabinets, dental
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
86410201. Alumnivereniging | Alumni association

Werken bij VAN CRAEN P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CRAEN P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CRAEN P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CRAEN P. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van VAN CRAEN P in sociale netwerken
Look for responds of VAN CRAEN P in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CRAEN P. Laat een reactie achter voor VAN CRAEN P. VAN CRAEN P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CRAEN P. Leave a respond for VAN CRAEN P. VAN CRAEN P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CRAEN P op de google maps. Adres en contacten VAN CRAEN P
Location of VAN CRAEN P on the google maps. Address and contacts of VAN CRAEN P

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CRAEN P VAN CRAEN P: DECORS RAYMOND | ROTEN MARC | JUDO ZANSHIN | KOENRAAD DE CEUSTER | MICHEL SIMON

Other related companies as VAN CRAEN P: DECORS RAYMOND | ROTEN MARC | JUDO ZANSHIN | KOENRAAD DE CEUSTER | MICHEL SIMON

VAN CRAEN P is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CRAEN P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09867340087. Het bedrijf VAN CRAEN P bevindt zich op het adres: ZEMSTBAAN 132; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubles Fab. Producten gemaakt in VAN CRAEN P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN CRAEN P is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CRAEN P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CRAEN P, openstaande posities, locatie van VAN CRAEN P op de kaart.

VAN CRAEN P is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CRAEN P, company assigned to the tax number BE09867340087. The company VAN CRAEN P is located at the address: ZEMSTBAAN 132; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubles Fab. Products created in VAN CRAEN P were not found.
The main activity of VAN CRAEN P is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CRAEN P is not available. You also can look at reviews of VAN CRAEN P, open positions, location of VAN CRAEN P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CRAEN P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CRAEN P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CRAEN P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CRAEN P, employees, financial statistics.