DE BRAUWER

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DE BRAUWER
Private companiesMetal Mining • DE BRAUWER

Contactgegevens DE BRAUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRAUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRAUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLESTRAAT 165; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93745779 (+32-93745779) 93745779 (+32-93745779)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRAUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRAUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRAUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRAUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRAUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRAUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRAUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRAUWER
Products information DE BRAUWER

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE BRAUWER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRAUWER
(Get full report from official database of BE for DE BRAUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRAUWER
Addition kinds of activities for DE BRAUWER

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
56320202. Beenmode | Hosiery

Werken bij DE BRAUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRAUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRAUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRAUWER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van DE BRAUWER in sociale netwerken
Look for responds of DE BRAUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRAUWER. Laat een reactie achter voor DE BRAUWER. DE BRAUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRAUWER. Leave a respond for DE BRAUWER. DE BRAUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRAUWER op de google maps. Adres en contacten DE BRAUWER
Location of DE BRAUWER on the google maps. Address and contacts of DE BRAUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRAUWER DE BRAUWER: Jongerencentrum Chicago | DELTA EQUIPE DE SOUTIEN AUX SOINS PALIATIFS | MEGAPRINT NEW | ZWEMCLUB DELFINO-HERSELT | GUY DELHAYE

Other related companies as DE BRAUWER: Jongerencentrum Chicago | DELTA EQUIPE DE SOUTIEN AUX SOINS PALIATIFS | MEGAPRINT NEW | ZWEMCLUB DELFINO-HERSELT | GUY DELHAYE

DE BRAUWER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRAUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf DE BRAUWER bevindt zich op het adres: BELLESTRAAT 165; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles Fab. Producten gemaakt in DE BRAUWER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRAUWER is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRAUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRAUWER, openstaande posities, locatie van DE BRAUWER op de kaart.

DE BRAUWER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BRAUWER, company assigned to the tax number BE05940002441. The company DE BRAUWER is located at the address: BELLESTRAAT 165; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles Fab. Products created in DE BRAUWER were not found.
The main activity of DE BRAUWER is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRAUWER is not available. You also can look at reviews of DE BRAUWER, open positions, location of DE BRAUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRAUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRAUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRAUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRAUWER, employees, financial statistics.