SLAAPSHOP

Contactgegevens SLAAPSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAAPSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAAPSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUTOLEI 317; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33542550 (+32-33542550) 33542550 (+32-33542550)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAAPSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAAPSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAAPSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAAPSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAAPSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAAPSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAAPSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAAPSHOP
Products information SLAAPSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Tissus de D茅coration.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAAPSHOP
(Get full report from official database of BE for SLAAPSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAAPSHOP
Addition kinds of activities for SLAAPSHOP

2992. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij SLAAPSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAAPSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAAPSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAAPSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

Zoek naar antwoorden van SLAAPSHOP in sociale netwerken
Look for responds of SLAAPSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAAPSHOP. Laat een reactie achter voor SLAAPSHOP. SLAAPSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAAPSHOP. Leave a respond for SLAAPSHOP. SLAAPSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAAPSHOP op de google maps. Adres en contacten SLAAPSHOP
Location of SLAAPSHOP on the google maps. Address and contacts of SLAAPSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAAPSHOP SLAAPSHOP: BANKUNIE | CA?RO | C.S.D. | Franques Isabelle | MAGDA NOLLET

Other related companies as SLAAPSHOP: BANKUNIE | CA?RO | C.S.D. | Franques Isabelle | MAGDA NOLLET

SLAAPSHOP is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAAPSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf SLAAPSHOP bevindt zich op het adres: AUTOLEI 317; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. Lijst met producten zijn Produits: Tissus de D茅coration..
De hoofdactiviteit van SLAAPSHOP is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAAPSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAAPSHOP, openstaande posities, locatie van SLAAPSHOP op de kaart.

SLAAPSHOP is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAAPSHOP, company assigned to the tax number BE06812042236. The company SLAAPSHOP is located at the address: AUTOLEI 317; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. List of products are Produits: Tissus de D茅coration..
The main activity of SLAAPSHOP is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAAPSHOP is not available. You also can look at reviews of SLAAPSHOP, open positions, location of SLAAPSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAAPSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAAPSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAAPSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAAPSHOP, employees, financial statistics.