HAUS SCHMITZ-HILGERS

Contactgegevens HAUS SCHMITZ-HILGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUS SCHMITZ-HILGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUS SCHMITZ-HILGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALMEDYER STRASSE 7; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80228041 (+32-80228041) 80228041 (+32-80228041)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUS SCHMITZ-HILGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUS SCHMITZ-HILGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUS SCHMITZ-HILGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUS SCHMITZ-HILGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUS SCHMITZ-HILGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUS SCHMITZ-HILGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUS SCHMITZ-HILGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUS SCHMITZ-HILGERS
Products information HAUS SCHMITZ-HILGERS

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Tissus de D茅coration.. Types de meubles: Matelas 脿 Eau, Matelas, Chambres 脿 Coucher.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUS SCHMITZ-HILGERS
(Get full report from official database of BE for HAUS SCHMITZ-HILGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUS SCHMITZ-HILGERS
Addition kinds of activities for HAUS SCHMITZ-HILGERS

25140000. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library

Werken bij HAUS SCHMITZ-HILGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUS SCHMITZ-HILGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUS SCHMITZ-HILGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUS SCHMITZ-HILGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van HAUS SCHMITZ-HILGERS in sociale netwerken
Look for responds of HAUS SCHMITZ-HILGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUS SCHMITZ-HILGERS. Laat een reactie achter voor HAUS SCHMITZ-HILGERS. HAUS SCHMITZ-HILGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUS SCHMITZ-HILGERS. Leave a respond for HAUS SCHMITZ-HILGERS. HAUS SCHMITZ-HILGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUS SCHMITZ-HILGERS op de google maps. Adres en contacten HAUS SCHMITZ-HILGERS
Location of HAUS SCHMITZ-HILGERS on the google maps. Address and contacts of HAUS SCHMITZ-HILGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUS SCHMITZ-HILGERS HAUS SCHMITZ-HILGERS: INNOVATIECENTRUM | LANNOO GRAPHICS | Vermeiren G | ALL K7 VID?O | HUNKEM?LLER

Other related companies as HAUS SCHMITZ-HILGERS: INNOVATIECENTRUM | LANNOO GRAPHICS | Vermeiren G | ALL K7 VID?O | HUNKEM?LLER

HAUS SCHMITZ-HILGERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUS SCHMITZ-HILGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf HAUS SCHMITZ-HILGERS bevindt zich op het adres: MALMEDYER STRASSE 7; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. Lijst met producten zijn Produits: Tissus de D茅coration.. Types de meubles: Matelas 脿 Eau, Matelas, Chambres 脿 Coucher..
De hoofdactiviteit van HAUS SCHMITZ-HILGERS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUS SCHMITZ-HILGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUS SCHMITZ-HILGERS, openstaande posities, locatie van HAUS SCHMITZ-HILGERS op de kaart.

HAUS SCHMITZ-HILGERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUS SCHMITZ-HILGERS, company assigned to the tax number BE02187347412. The company HAUS SCHMITZ-HILGERS is located at the address: MALMEDYER STRASSE 7; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. List of products are Produits: Tissus de D茅coration.. Types de meubles: Matelas 脿 Eau, Matelas, Chambres 脿 Coucher..
The main activity of HAUS SCHMITZ-HILGERS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUS SCHMITZ-HILGERS is not available. You also can look at reviews of HAUS SCHMITZ-HILGERS, open positions, location of HAUS SCHMITZ-HILGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUS SCHMITZ-HILGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUS SCHMITZ-HILGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUS SCHMITZ-HILGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUS SCHMITZ-HILGERS, employees, financial statistics.