BERNAR F.-BUVENS M.

Contactgegevens BERNAR F.-BUVENS M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNAR F.-BUVENS M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNAR F.-BUVENS M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 355; 3202; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16500120 (+32-16500120) 16500120 (+32-16500120)

Fax (fax): +32 (71) 614-69-56 +32 (71) 614-69-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNAR F.-BUVENS M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNAR F.-BUVENS M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNAR F.-BUVENS M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNAR F.-BUVENS M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNAR F.-BUVENS M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNAR F.-BUVENS M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNAR F.-BUVENS M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNAR F.-BUVENS M.
Products information BERNAR F.-BUVENS M.

BTW identificatienummer (tax): BE03287078857
Ondernemingsnummer: 8366882324
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BERNAR F.-BUVENS M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNAR F.-BUVENS M.
(Get full report from official database of BE for BERNAR F.-BUVENS M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNAR F.-BUVENS M.
Addition kinds of activities for BERNAR F.-BUVENS M.

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker

Werken bij BERNAR F.-BUVENS M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNAR F.-BUVENS M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNAR F.-BUVENS M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNAR F.-BUVENS M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van BERNAR F.-BUVENS M. in sociale netwerken
Look for responds of BERNAR F.-BUVENS M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNAR F.-BUVENS M.. Laat een reactie achter voor BERNAR F.-BUVENS M.. BERNAR F.-BUVENS M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNAR F.-BUVENS M.. Leave a respond for BERNAR F.-BUVENS M.. BERNAR F.-BUVENS M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNAR F.-BUVENS M. op de google maps. Adres en contacten BERNAR F.-BUVENS M.
Location of BERNAR F.-BUVENS M. on the google maps. Address and contacts of BERNAR F.-BUVENS M.

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNAR F.-BUVENS M. BERNAR F.-BUVENS M.: SLAGERIJ KRIPS J. & H. | PROSPRICT CONSULTING | BRICOULT | Co-Link | PUBLICIT? LE PIERRY

Other related companies as BERNAR F.-BUVENS M.: SLAGERIJ KRIPS J. & H. | PROSPRICT CONSULTING | BRICOULT | Co-Link | PUBLICIT? LE PIERRY

BERNAR F.-BUVENS M. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNAR F.-BUVENS M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03287078857. Het bedrijf BERNAR F.-BUVENS M. bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 355; 3202; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Producten gemaakt in BERNAR F.-BUVENS M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNAR F.-BUVENS M. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNAR F.-BUVENS M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNAR F.-BUVENS M., openstaande posities, locatie van BERNAR F.-BUVENS M. op de kaart.

BERNAR F.-BUVENS M. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNAR F.-BUVENS M., company assigned to the tax number BE03287078857. The company BERNAR F.-BUVENS M. is located at the address: DIESTSESTEENWEG 355; 3202; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten; Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Products created in BERNAR F.-BUVENS M. were not found.
The main activity of BERNAR F.-BUVENS M. is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNAR F.-BUVENS M. is not available. You also can look at reviews of BERNAR F.-BUVENS M., open positions, location of BERNAR F.-BUVENS M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNAR F.-BUVENS M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNAR F.-BUVENS M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNAR F.-BUVENS M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNAR F.-BUVENS M., employees, financial statistics.