LEENBAKKER

Contactgegevens LEENBAKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEENBAKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEENBAKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BASSE CAMPAGNE 45; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42645054 (+32-42645054) 42645054 (+32-42645054)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEENBAKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEENBAKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEENBAKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEENBAKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEENBAKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEENBAKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEENBAKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEENBAKKER
Products information LEENBAKKER

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Luminaires.. Produits: Tapis.. Types de meubles: Meubles en Rotin, Matelas, Meubles en Pin, Chambres 脿 Coucher.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Rev锚tements de sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEENBAKKER
(Get full report from official database of BE for LEENBAKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEENBAKKER
Addition kinds of activities for LEENBAKKER

236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
864104. Sociale verenigingen | Social associations
20139911. Vleesxtracten, uit gekocht vlees | Meat extracts, from purchased meat
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
34290200. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock

Werken bij LEENBAKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEENBAKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEENBAKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEENBAKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van LEENBAKKER in sociale netwerken
Look for responds of LEENBAKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEENBAKKER. Laat een reactie achter voor LEENBAKKER. LEENBAKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEENBAKKER. Leave a respond for LEENBAKKER. LEENBAKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEENBAKKER op de google maps. Adres en contacten LEENBAKKER
Location of LEENBAKKER on the google maps. Address and contacts of LEENBAKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come LEENBAKKER LEENBAKKER: M. BULWICK | CARL MICHOEL | MICRO WORLD | ETIENNE DE BRAUWER | Baye, Serge

Other related companies as LEENBAKKER: M. BULWICK | CARL MICHOEL | MICRO WORLD | ETIENNE DE BRAUWER | Baye, Serge

LEENBAKKER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEENBAKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf LEENBAKKER bevindt zich op het adres: RUE BASSE CAMPAGNE 45; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Rev锚tements de sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Luminaires.. Produits: Tapis.. Types de meubles: Meubles en Rotin, Matelas, Meubles en Pin, Chambres 脿 Coucher..
De hoofdactiviteit van LEENBAKKER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEENBAKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEENBAKKER, openstaande posities, locatie van LEENBAKKER op de kaart.

LEENBAKKER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEENBAKKER, company assigned to the tax number BE01489990234. The company LEENBAKKER is located at the address: RUE BASSE CAMPAGNE 45; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Rev锚tements de sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. List of products are Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Luminaires.. Produits: Tapis.. Types de meubles: Meubles en Rotin, Matelas, Meubles en Pin, Chambres 脿 Coucher..
The main activity of LEENBAKKER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEENBAKKER is not available. You also can look at reviews of LEENBAKKER, open positions, location of LEENBAKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEENBAKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEENBAKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEENBAKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEENBAKKER, employees, financial statistics.