Baye, Serge

Contactgegevens Baye, Serge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baye, Serge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baye, Serge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 64, rue de Laubespin Bruxelles, 10 20, België

Telefoon (phone): 3224798370 3224798370

Fax (fax): +32 (53) 800-68-43 +32 (53) 800-68-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baye, Serge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baye, Serge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baye, Serge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baye, Serge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baye, Serge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baye, Serge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baye, Serge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baye, Serge
Products information Baye, Serge

BTW identificatienummer (tax): BE06732940673
Ondernemingsnummer: 2445800781
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Baye, Serge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baye, Serge
(Get full report from official database of BE for Baye, Serge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baye, Serge
Addition kinds of activities for Baye, Serge

233999. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
267802. Tabletten en pads | Tablets and pads
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
24210101. Bontjes, opnieuw bezocht (hout) | Cants, resawed (lumber)
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
28190700. carbiden | Carbides
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
72190102. Garment change en reparatie winkel | Garment alteration and repair shop

Werken bij Baye, Serge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baye, Serge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baye, Serge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baye, Serge. Looking for open vacancies in other companies

 • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

 • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

 • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

 • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

 • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

 • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

  Type: Vaste Job

  ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: VACO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van Baye, Serge in sociale netwerken
Look for responds of Baye, Serge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baye, Serge. Laat een reactie achter voor Baye, Serge. Baye, Serge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baye, Serge. Leave a respond for Baye, Serge. Baye, Serge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baye, Serge op de google maps. Adres en contacten Baye, Serge
Location of Baye, Serge on the google maps. Address and contacts of Baye, Serge

Andere gerelateerde bedrijven als come Baye, Serge Baye, Serge: EURO-TRUCKS | PINEUR | Tack R | PMU | LEJONC

Other related companies as Baye, Serge: EURO-TRUCKS | PINEUR | Tack R | PMU | LEJONC

Baye, Serge is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baye, Serge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06732940673. Het bedrijf Baye, Serge bevindt zich op het adres: 64, rue de Laubespin Bruxelles, 10 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Baye, Serge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baye, Serge is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baye, Serge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baye, Serge, openstaande posities, locatie van Baye, Serge op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baye, Serge is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baye, Serge, company assigned to the tax number BE06732940673. The company Baye, Serge is located at the address: 64, rue de Laubespin Bruxelles, 10 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Baye, Serge were not found.
The main activity of Baye, Serge is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Baye, Serge is not available. You also can look at reviews of Baye, Serge, open positions, location of Baye, Serge on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baye, Serge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baye, Serge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baye, Serge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baye, Serge, employees, financial statistics.