PALAIS DE LA MOUSSE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • PALAIS DE LA MOUSSE
Private companiesWater Transportation • PALAIS DE LA MOUSSE

Contactgegevens PALAIS DE LA MOUSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PALAIS DE LA MOUSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PALAIS DE LA MOUSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MARLI?RE 278; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56347060 (+32-56347060) 56347060 (+32-56347060)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PALAIS DE LA MOUSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PALAIS DE LA MOUSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PALAIS DE LA MOUSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PALAIS DE LA MOUSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PALAIS DE LA MOUSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PALAIS DE LA MOUSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PALAIS DE LA MOUSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PALAIS DE LA MOUSSE
Products information PALAIS DE LA MOUSSE

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PALAIS DE LA MOUSSE
(Get full report from official database of BE for PALAIS DE LA MOUSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PALAIS DE LA MOUSSE
Addition kinds of activities for PALAIS DE LA MOUSSE

5431. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
9611. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
26310306. Setup boxboard | Setup boxboard
32910202. slijpstenen | Hones
36790105. Magnetron componenten | Microwave components
50640304. Luchtbevochtigers, draagbaar | Humidifiers, portable

Werken bij PALAIS DE LA MOUSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PALAIS DE LA MOUSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PALAIS DE LA MOUSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PALAIS DE LA MOUSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van PALAIS DE LA MOUSSE in sociale netwerken
Look for responds of PALAIS DE LA MOUSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PALAIS DE LA MOUSSE. Laat een reactie achter voor PALAIS DE LA MOUSSE. PALAIS DE LA MOUSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PALAIS DE LA MOUSSE. Leave a respond for PALAIS DE LA MOUSSE. PALAIS DE LA MOUSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PALAIS DE LA MOUSSE op de google maps. Adres en contacten PALAIS DE LA MOUSSE
Location of PALAIS DE LA MOUSSE on the google maps. Address and contacts of PALAIS DE LA MOUSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come PALAIS DE LA MOUSSE PALAIS DE LA MOUSSE: DAMME GOLF AND COUNTRY CLUB | TRAVAUX BRUNEHAUT | EYCKERMAN | CHARLES HERREMANS | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as PALAIS DE LA MOUSSE: DAMME GOLF AND COUNTRY CLUB | TRAVAUX BRUNEHAUT | EYCKERMAN | CHARLES HERREMANS | PHARMACIES DE GARDE

PALAIS DE LA MOUSSE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PALAIS DE LA MOUSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf PALAIS DE LA MOUSSE bevindt zich op het adres: RUE DE LA MARLI?RE 278; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van PALAIS DE LA MOUSSE is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PALAIS DE LA MOUSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PALAIS DE LA MOUSSE, openstaande posities, locatie van PALAIS DE LA MOUSSE op de kaart.

PALAIS DE LA MOUSSE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PALAIS DE LA MOUSSE, company assigned to the tax number BE04381317138. The company PALAIS DE LA MOUSSE is located at the address: RUE DE LA MARLI?RE 278; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of PALAIS DE LA MOUSSE is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PALAIS DE LA MOUSSE is not available. You also can look at reviews of PALAIS DE LA MOUSSE, open positions, location of PALAIS DE LA MOUSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PALAIS DE LA MOUSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PALAIS DE LA MOUSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PALAIS DE LA MOUSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PALAIS DE LA MOUSSE, employees, financial statistics.