DE CONINCK

Contactgegevens DE CONINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CONINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CONINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELBAAN 1; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 54500027 (+32-54500027) 54500027 (+32-54500027)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CONINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CONINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CONINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CONINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CONINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CONINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CONINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CONINCK
Products information DE CONINCK

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Style. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CONINCK
(Get full report from official database of BE for DE CONINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CONINCK
Addition kinds of activities for DE CONINCK

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
28340602. smeersels | Liniments
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs

Werken bij DE CONINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CONINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CONINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CONINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van DE CONINCK in sociale netwerken
Look for responds of DE CONINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CONINCK. Laat een reactie achter voor DE CONINCK. DE CONINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CONINCK. Leave a respond for DE CONINCK. DE CONINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CONINCK op de google maps. Adres en contacten DE CONINCK
Location of DE CONINCK on the google maps. Address and contacts of DE CONINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CONINCK DE CONINCK: BBL | kANTOOR JACKERS BVBA | VAN NIEUWENHOVE | P.C. BOEING-BOEING | FREDERIC MARLIER

Other related companies as DE CONINCK: BBL | kANTOOR JACKERS BVBA | VAN NIEUWENHOVE | P.C. BOEING-BOEING | FREDERIC MARLIER

DE CONINCK is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CONINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf DE CONINCK bevindt zich op het adres: BRUSSELBAAN 1; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Style. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van DE CONINCK is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CONINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CONINCK, openstaande posities, locatie van DE CONINCK op de kaart.

DE CONINCK is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CONINCK, company assigned to the tax number BE04401916503. The company DE CONINCK is located at the address: BRUSSELBAAN 1; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Style. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of DE CONINCK is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CONINCK is not available. You also can look at reviews of DE CONINCK, open positions, location of DE CONINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CONINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CONINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CONINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CONINCK, employees, financial statistics.