VAN WEMMEL W.

Contactgegevens VAN WEMMEL W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN WEMMEL W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN WEMMEL W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 17; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22694118 (+32-22694118) 22694118 (+32-22694118)

Fax (fax): +32 (68) 932-73-54 +32 (68) 932-73-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN WEMMEL W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN WEMMEL W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN WEMMEL W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN WEMMEL W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN WEMMEL W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN WEMMEL W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN WEMMEL W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN WEMMEL W.
Products information VAN WEMMEL W.

BTW identificatienummer (tax): BE04487060546
Ondernemingsnummer: 5463470458
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VAN WEMMEL W. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN WEMMEL W.
(Get full report from official database of BE for VAN WEMMEL W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN WEMMEL W.
Addition kinds of activities for VAN WEMMEL W.

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
35690100. filters | Filters
51360402. Zakdoeken, mannen en jongens ' | Handkerchiefs, men's and boys'
63510201. Fidelity aansprakelijkheidsverzekering | Fidelity responsibility insurance

Werken bij VAN WEMMEL W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN WEMMEL W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN WEMMEL W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN WEMMEL W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van VAN WEMMEL W. in sociale netwerken
Look for responds of VAN WEMMEL W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN WEMMEL W.. Laat een reactie achter voor VAN WEMMEL W.. VAN WEMMEL W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN WEMMEL W.. Leave a respond for VAN WEMMEL W.. VAN WEMMEL W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN WEMMEL W. op de google maps. Adres en contacten VAN WEMMEL W.
Location of VAN WEMMEL W. on the google maps. Address and contacts of VAN WEMMEL W.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN WEMMEL W. VAN WEMMEL W.: SGS-BUREAU NIVELLES ASBL | Ornate BVBA | FABIENNE VAN DER ELST | Keerpunt | FA. GOOSSENS R. & K.

Other related companies as VAN WEMMEL W.: SGS-BUREAU NIVELLES ASBL | Ornate BVBA | FABIENNE VAN DER ELST | Keerpunt | FA. GOOSSENS R. & K.

VAN WEMMEL W. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN WEMMEL W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04487060546. Het bedrijf VAN WEMMEL W. bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 17; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in VAN WEMMEL W. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN WEMMEL W. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN WEMMEL W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN WEMMEL W., openstaande posities, locatie van VAN WEMMEL W. op de kaart.

VAN WEMMEL W. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN WEMMEL W., company assigned to the tax number BE04487060546. The company VAN WEMMEL W. is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 17; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in VAN WEMMEL W. were not found.
The main activity of VAN WEMMEL W. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN WEMMEL W. is not available. You also can look at reviews of VAN WEMMEL W., open positions, location of VAN WEMMEL W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN WEMMEL W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN WEMMEL W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN WEMMEL W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN WEMMEL W., employees, financial statistics.