EUROPA CUISINE

Contactgegevens EUROPA CUISINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPA CUISINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPA CUISINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BASSE PR?ALLE 133; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42649266 (+32-42649266) 42649266 (+32-42649266)

Fax (fax): +32 (9) 226-15-47 +32 (9) 226-15-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPA CUISINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPA CUISINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPA CUISINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPA CUISINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPA CUISINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPA CUISINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPA CUISINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPA CUISINE
Products information EUROPA CUISINE

BTW identificatienummer (tax): BE01633361816
Ondernemingsnummer: 1724273681
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Assistances juridiques. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPA CUISINE
(Get full report from official database of BE for EUROPA CUISINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPA CUISINE
Addition kinds of activities for EUROPA CUISINE

24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
37310000. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal
50650302. Cassettes, opname | Cassettes, recording
61119905. Landelijke elektrificatie-administratie | Rural electrification administration

Werken bij EUROPA CUISINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPA CUISINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPA CUISINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPA CUISINE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG buizenlasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van EUROPA CUISINE in sociale netwerken
Look for responds of EUROPA CUISINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPA CUISINE. Laat een reactie achter voor EUROPA CUISINE. EUROPA CUISINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPA CUISINE. Leave a respond for EUROPA CUISINE. EUROPA CUISINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPA CUISINE op de google maps. Adres en contacten EUROPA CUISINE
Location of EUROPA CUISINE on the google maps. Address and contacts of EUROPA CUISINE

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPA CUISINE EUROPA CUISINE: Huidverbeteringsinstituut Andrea's Beauty | P. VANHOUTVIN | MAJID | DEPUYDT | ZAKENKANTOOR BOLS PETER

Other related companies as EUROPA CUISINE: Huidverbeteringsinstituut Andrea's Beauty | P. VANHOUTVIN | MAJID | DEPUYDT | ZAKENKANTOOR BOLS PETER

EUROPA CUISINE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPA CUISINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633361816. Het bedrijf EUROPA CUISINE bevindt zich op het adres: RUE BASSE PR?ALLE 133; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Assistances juridiques. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van EUROPA CUISINE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPA CUISINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPA CUISINE, openstaande posities, locatie van EUROPA CUISINE op de kaart.

EUROPA CUISINE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPA CUISINE, company assigned to the tax number BE01633361816. The company EUROPA CUISINE is located at the address: RUE BASSE PR?ALLE 133; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Assistances juridiques. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of EUROPA CUISINE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPA CUISINE is not available. You also can look at reviews of EUROPA CUISINE, open positions, location of EUROPA CUISINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPA CUISINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPA CUISINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPA CUISINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPA CUISINE, employees, financial statistics.