VERANTWOORD SPEELGOED

Contactgegevens VERANTWOORD SPEELGOED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERANTWOORD SPEELGOED: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERANTWOORD SPEELGOED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 280; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92213408 (+32-92213408) 92213408 (+32-92213408)

Fax (fax): +32 (71) 980-18-95 +32 (71) 980-18-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERANTWOORD SPEELGOED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERANTWOORD SPEELGOED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERANTWOORD SPEELGOED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERANTWOORD SPEELGOED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERANTWOORD SPEELGOED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERANTWOORD SPEELGOED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERANTWOORD SPEELGOED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERANTWOORD SPEELGOED
Products information VERANTWOORD SPEELGOED

BTW identificatienummer (tax): BE08840667724
Ondernemingsnummer: 8185607910
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Jouets en Bois.. Types de meubles: Meubles d'Enfants.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Articles pour b茅b茅s. Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERANTWOORD SPEELGOED
(Get full report from official database of BE for VERANTWOORD SPEELGOED)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERANTWOORD SPEELGOED
Addition kinds of activities for VERANTWOORD SPEELGOED

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
721700. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
26780303. Schrijfpapier en enveloppen: gemaakt van aangekochte materialen | Writing paper and envelopes: made from purchased materials
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
35999917. Swage blokken | Swage blocks
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec

Werken bij VERANTWOORD SPEELGOED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERANTWOORD SPEELGOED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERANTWOORD SPEELGOED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERANTWOORD SPEELGOED. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van VERANTWOORD SPEELGOED in sociale netwerken
Look for responds of VERANTWOORD SPEELGOED in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERANTWOORD SPEELGOED. Laat een reactie achter voor VERANTWOORD SPEELGOED. VERANTWOORD SPEELGOED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERANTWOORD SPEELGOED. Leave a respond for VERANTWOORD SPEELGOED. VERANTWOORD SPEELGOED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERANTWOORD SPEELGOED op de google maps. Adres en contacten VERANTWOORD SPEELGOED
Location of VERANTWOORD SPEELGOED on the google maps. Address and contacts of VERANTWOORD SPEELGOED

Andere gerelateerde bedrijven als come VERANTWOORD SPEELGOED VERANTWOORD SPEELGOED: A.T.F. NV | Kometen | Henrard J | LARCIER | Celplast BVBA

Other related companies as VERANTWOORD SPEELGOED: A.T.F. NV | Kometen | Henrard J | LARCIER | Celplast BVBA

VERANTWOORD SPEELGOED is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERANTWOORD SPEELGOED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08840667724. Het bedrijf VERANTWOORD SPEELGOED bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 280; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Articles pour b茅b茅s. Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jouets en Bois.. Types de meubles: Meubles d'Enfants..
De hoofdactiviteit van VERANTWOORD SPEELGOED is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERANTWOORD SPEELGOED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERANTWOORD SPEELGOED, openstaande posities, locatie van VERANTWOORD SPEELGOED op de kaart.

VERANTWOORD SPEELGOED is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERANTWOORD SPEELGOED, company assigned to the tax number BE08840667724. The company VERANTWOORD SPEELGOED is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 280; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Articles pour b茅b茅s. Jeux and jouets. List of products are Produits: Jouets en Bois.. Types de meubles: Meubles d'Enfants..
The main activity of VERANTWOORD SPEELGOED is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERANTWOORD SPEELGOED is not available. You also can look at reviews of VERANTWOORD SPEELGOED, open positions, location of VERANTWOORD SPEELGOED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERANTWOORD SPEELGOED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERANTWOORD SPEELGOED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERANTWOORD SPEELGOED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERANTWOORD SPEELGOED, employees, financial statistics.