ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE

Contactgegevens ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTSTRAAT 110; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50544124 (+32-50544124) 50544124 (+32-50544124)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE
Products information ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas 脿 Eau, Matelas.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE
(Get full report from official database of BE for ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE
Addition kinds of activities for ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE

265503. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
28420400. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
36439903. Lightning arrestors en spoelen | Lightning arrestors and coils
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type
38299920. Thermomagnetische zuurstofanalysator | Thermomagnetic oxygen analyzer
79339903. Tien pin centre | Ten pin center
92220403. Juridische raad en vervolging, provincie overheid | Legal counsel and prosecution, county government

Werken bij ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. Laat een reactie achter voor ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. Leave a respond for ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE. ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE op de google maps. Adres en contacten ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE
Location of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE on the google maps. Address and contacts of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE: BOUWBEDRIJF F.SNIJERS BVBA | TAVERNE PETRUS | VAN LOMBERGEN GASTON | SPAR | New Style Interieur

Other related companies as ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE: BOUWBEDRIJF F.SNIJERS BVBA | TAVERNE PETRUS | VAN LOMBERGEN GASTON | SPAR | New Style Interieur

ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE bevindt zich op het adres: HEISTSTRAAT 110; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas 脿 Eau, Matelas..
De hoofdactiviteit van ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, openstaande posities, locatie van ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE op de kaart.

ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, company assigned to the tax number BE01141174316. The company ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE is located at the address: HEISTSTRAAT 110; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas 脿 Eau, Matelas..
The main activity of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE is not available. You also can look at reviews of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, open positions, location of ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEEBRUGSE MEUBELCENTRALE, employees, financial statistics.