ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Private companiesSocial Services • ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Contactgegevens ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUMSTRAAT 53; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93889145 (+32-93889145) 93889145 (+32-93889145)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.JOZEF MEUBELGALERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.JOZEF MEUBELGALERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Products information ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de meubles: Meubles Orientaux. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
(Get full report from official database of BE for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Addition kinds of activities for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
22119915. Ginghams | Ginghams
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care
95110103. Milieukwaliteit en controlebureau, overheid | Environmental quality and control agency, government

Werken bij ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

Zoek naar antwoorden van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ in sociale netwerken
Look for responds of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Laat een reactie achter voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. ST.JOZEF MEUBELGALERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Leave a respond for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. ST.JOZEF MEUBELGALERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.JOZEF MEUBELGALERIJ op de google maps. Adres en contacten ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Location of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ on the google maps. Address and contacts of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.JOZEF MEUBELGALERIJ ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: ALESSI | EMPIRE COIFFURE | ZAKENKANTOOR LYCKE | ALLERGAN | Moestuintje ('t)

Other related companies as ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: ALESSI | EMPIRE COIFFURE | ZAKENKANTOOR LYCKE | ALLERGAN | Moestuintje ('t)

ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf ST.JOZEF MEUBELGALERIJ bevindt zich op het adres: CENTRUMSTRAAT 53; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles Orientaux. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, openstaande posities, locatie van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ op de kaart.

ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, company assigned to the tax number BE08428680419. The company ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is located at the address: CENTRUMSTRAAT 53; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles Orientaux. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is not available. You also can look at reviews of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, open positions, location of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, employees, financial statistics.