PARC ARTISANAL DE GASTUCHE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PARC ARTISANAL DE GASTUCHE
Private companiesMotion Pictures • PARC ARTISANAL DE GASTUCHE

Contactgegevens PARC ARTISANAL DE GASTUCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARC ARTISANAL DE GASTUCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARC ARTISANAL DE GASTUCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 504; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10845427 (+32-10845427) 10845427 (+32-10845427)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARC ARTISANAL DE GASTUCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARC ARTISANAL DE GASTUCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARC ARTISANAL DE GASTUCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARC ARTISANAL DE GASTUCHE
Products information PARC ARTISANAL DE GASTUCHE

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARC ARTISANAL DE GASTUCHE
(Get full report from official database of BE for PARC ARTISANAL DE GASTUCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARC ARTISANAL DE GASTUCHE
Addition kinds of activities for PARC ARTISANAL DE GASTUCHE

332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij PARC ARTISANAL DE GASTUCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARC ARTISANAL DE GASTUCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van PARC ARTISANAL DE GASTUCHE in sociale netwerken
Look for responds of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. Laat een reactie achter voor PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. PARC ARTISANAL DE GASTUCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. Leave a respond for PARC ARTISANAL DE GASTUCHE. PARC ARTISANAL DE GASTUCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARC ARTISANAL DE GASTUCHE op de google maps. Adres en contacten PARC ARTISANAL DE GASTUCHE
Location of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE on the google maps. Address and contacts of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PARC ARTISANAL DE GASTUCHE PARC ARTISANAL DE GASTUCHE: VERHOEVEN TEGELS | COIFFURE MIRANDA | DIRK BAETENS | LIBO | PARKHOTEL

Other related companies as PARC ARTISANAL DE GASTUCHE: VERHOEVEN TEGELS | COIFFURE MIRANDA | DIRK BAETENS | LIBO | PARKHOTEL

PARC ARTISANAL DE GASTUCHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf PARC ARTISANAL DE GASTUCHE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 504; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas..
De hoofdactiviteit van PARC ARTISANAL DE GASTUCHE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARC ARTISANAL DE GASTUCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, openstaande posities, locatie van PARC ARTISANAL DE GASTUCHE op de kaart.

PARC ARTISANAL DE GASTUCHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, company assigned to the tax number BE06369567871. The company PARC ARTISANAL DE GASTUCHE is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 504; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas..
The main activity of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE is not available. You also can look at reviews of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, open positions, location of PARC ARTISANAL DE GASTUCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARC ARTISANAL DE GASTUCHE, employees, financial statistics.