MOMENTUM

Contactgegevens MOMENTUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOMENTUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOMENTUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE 57; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25140787 (+32-25140787) 25140787 (+32-25140787)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOMENTUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOMENTUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOMENTUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOMENTUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOMENTUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOMENTUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOMENTUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOMENTUM
Products information MOMENTUM

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de meubles: Meubles Coloniaux.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOMENTUM
(Get full report from official database of BE for MOMENTUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOMENTUM
Addition kinds of activities for MOMENTUM

17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
50130109. Automotive trim | Automotive trim
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood
51599902. broomcorn | Broomcorn
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
72990903. Tuxedo verhuur | Tuxedo rental

Werken bij MOMENTUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOMENTUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOMENTUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOMENTUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van MOMENTUM in sociale netwerken
Look for responds of MOMENTUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOMENTUM. Laat een reactie achter voor MOMENTUM. MOMENTUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOMENTUM. Leave a respond for MOMENTUM. MOMENTUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOMENTUM op de google maps. Adres en contacten MOMENTUM
Location of MOMENTUM on the google maps. Address and contacts of MOMENTUM

Andere gerelateerde bedrijven als come MOMENTUM MOMENTUM: TIERC? FRANCO-BELGE | Tack Pieter-Paul | GLACIER GELATI | CHARLES CHAPELLE | JACQUES LHERMITTE

Other related companies as MOMENTUM: TIERC? FRANCO-BELGE | Tack Pieter-Paul | GLACIER GELATI | CHARLES CHAPELLE | JACQUES LHERMITTE

MOMENTUM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOMENTUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf MOMENTUM bevindt zich op het adres: RUE HAUTE 57; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles Coloniaux..
De hoofdactiviteit van MOMENTUM is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOMENTUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOMENTUM, openstaande posities, locatie van MOMENTUM op de kaart.

MOMENTUM is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOMENTUM, company assigned to the tax number BE01108489990. The company MOMENTUM is located at the address: RUE HAUTE 57; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles Coloniaux..
The main activity of MOMENTUM is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOMENTUM is not available. You also can look at reviews of MOMENTUM, open positions, location of MOMENTUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOMENTUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOMENTUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOMENTUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOMENTUM, employees, financial statistics.