MEUBLES TEMPO

Contactgegevens MEUBLES TEMPO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES TEMPO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES TEMPO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES PRINCES 7B; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10244829 (+32-10244829) 10244829 (+32-10244829)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES TEMPO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES TEMPO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES TEMPO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES TEMPO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES TEMPO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES TEMPO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES TEMPO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES TEMPO
Products information MEUBLES TEMPO

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de meubles: Meubles TV, Hifi & Radio, Canap茅s-Lits, Meubles en Rotin, Oreillers, Canap茅s, Meubles de Cuisine, Meubles de Rangement, Meubles d'Enfants, Chambres 脿 Coucher, Meubles Equip茅s, Salles 脿 Manger, Meubles 脿 Monter, Meubles Anciens, Meubles en Pin, Si猫ges, Matelas, Tables d?Appoint, Meubles de Style. Services: Service d?Installation, Service de Cr茅ation, Livraison 脿 Domicile.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES TEMPO
(Get full report from official database of BE for MEUBLES TEMPO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES TEMPO
Addition kinds of activities for MEUBLES TEMPO

3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
27549915. Schema's, transport: gravure printing | Schedules, transportation: gravure printing
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
50320202. pleisterwerk | Stucco
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts

Werken bij MEUBLES TEMPO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES TEMPO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES TEMPO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES TEMPO. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES TEMPO in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES TEMPO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES TEMPO. Laat een reactie achter voor MEUBLES TEMPO. MEUBLES TEMPO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES TEMPO. Leave a respond for MEUBLES TEMPO. MEUBLES TEMPO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES TEMPO op de google maps. Adres en contacten MEUBLES TEMPO
Location of MEUBLES TEMPO on the google maps. Address and contacts of MEUBLES TEMPO

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES TEMPO MEUBLES TEMPO: PETIT | INTERBREW LEUVEN | Amerex | SERVICEFLATS NATUURRUST | Jacky

Other related companies as MEUBLES TEMPO: PETIT | INTERBREW LEUVEN | Amerex | SERVICEFLATS NATUURRUST | Jacky

MEUBLES TEMPO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES TEMPO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf MEUBLES TEMPO bevindt zich op het adres: AVENUE DES PRINCES 7B; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles TV, Hifi & Radio, Canap茅s-Lits, Meubles en Rotin, Oreillers, Canap茅s, Meubles de Cuisine, Meubles de Rangement, Meubles d'Enfants, Chambres 脿 Coucher, Meubles Equip茅s, Salles 脿 Manger, Meubles 脿 Monter, Meubles Anciens, Meubles en Pin, Si猫ges, Matelas, Tables d?Appoint, Meubles de Style. Services: Service d?Installation, Service de Cr茅ation, Livraison 脿 Domicile..
De hoofdactiviteit van MEUBLES TEMPO is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES TEMPO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES TEMPO, openstaande posities, locatie van MEUBLES TEMPO op de kaart.

MEUBLES TEMPO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES TEMPO, company assigned to the tax number BE06217132568. The company MEUBLES TEMPO is located at the address: AVENUE DES PRINCES 7B; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles TV, Hifi & Radio, Canap茅s-Lits, Meubles en Rotin, Oreillers, Canap茅s, Meubles de Cuisine, Meubles de Rangement, Meubles d'Enfants, Chambres 脿 Coucher, Meubles Equip茅s, Salles 脿 Manger, Meubles 脿 Monter, Meubles Anciens, Meubles en Pin, Si猫ges, Matelas, Tables d?Appoint, Meubles de Style. Services: Service d?Installation, Service de Cr茅ation, Livraison 脿 Domicile..
The main activity of MEUBLES TEMPO is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES TEMPO is not available. You also can look at reviews of MEUBLES TEMPO, open positions, location of MEUBLES TEMPO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES TEMPO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES TEMPO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES TEMPO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES TEMPO, employees, financial statistics.