MEUBELEN VERHAEGEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MEUBELEN VERHAEGEN
Private companiesFood Stores • MEUBELEN VERHAEGEN

Contactgegevens MEUBELEN VERHAEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN VERHAEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN VERHAEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSEWEG 139; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14588117 (+32-14588117) 14588117 (+32-14588117)

Fax (fax): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN VERHAEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN VERHAEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN VERHAEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN VERHAEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN VERHAEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN VERHAEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN VERHAEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN VERHAEGEN
Products information MEUBELEN VERHAEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de meubles: Matelas 脿 Eau, Chambres 脿 Coucher, Meubles Coloniaux, Matelas.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN VERHAEGEN
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN VERHAEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN VERHAEGEN
Addition kinds of activities for MEUBELEN VERHAEGEN

22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
51370601. Blouses | Blouses
79290106. Gospel zangers | Gospel singers
86610131. moskeeën | Mosques

Werken bij MEUBELEN VERHAEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN VERHAEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN VERHAEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN VERHAEGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN VERHAEGEN in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN VERHAEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN VERHAEGEN. Laat een reactie achter voor MEUBELEN VERHAEGEN. MEUBELEN VERHAEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN VERHAEGEN. Leave a respond for MEUBELEN VERHAEGEN. MEUBELEN VERHAEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN VERHAEGEN op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN VERHAEGEN
Location of MEUBELEN VERHAEGEN on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN VERHAEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN VERHAEGEN MEUBELEN VERHAEGEN: GESTIM | GERARD VANMULLEM | BLAISE ET CIE | MUS?E DE LA VIE RURALE | BAKKERIJ JEAN-PIERRE

Other related companies as MEUBELEN VERHAEGEN: GESTIM | GERARD VANMULLEM | BLAISE ET CIE | MUS?E DE LA VIE RURALE | BAKKERIJ JEAN-PIERRE

MEUBELEN VERHAEGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN VERHAEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf MEUBELEN VERHAEGEN bevindt zich op het adres: DIESTSEWEG 139; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Matelas 脿 Eau, Chambres 脿 Coucher, Meubles Coloniaux, Matelas..
De hoofdactiviteit van MEUBELEN VERHAEGEN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN VERHAEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN VERHAEGEN, openstaande posities, locatie van MEUBELEN VERHAEGEN op de kaart.

MEUBELEN VERHAEGEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN VERHAEGEN, company assigned to the tax number BE07188598632. The company MEUBELEN VERHAEGEN is located at the address: DIESTSEWEG 139; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Matelas 脿 Eau, Chambres 脿 Coucher, Meubles Coloniaux, Matelas..
The main activity of MEUBELEN VERHAEGEN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN VERHAEGEN is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN VERHAEGEN, open positions, location of MEUBELEN VERHAEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN VERHAEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN VERHAEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN VERHAEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN VERHAEGEN, employees, financial statistics.