GESTIM

Contactgegevens GESTIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES COMBATTANTS 201; 1332; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26521570 (+32-26521570) 26521570 (+32-26521570)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTIM
Products information GESTIM

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GESTIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTIM
(Get full report from official database of BE for GESTIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTIM
Addition kinds of activities for GESTIM

171199. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
514502. Tussendoortjes | Snack foods
01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
26760100. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
50310101. Omheining, hout | Fencing, wood

Werken bij GESTIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTIM. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

 • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

 • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

 • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

 • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Agilitas

  Type: Vaste Job

  Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

 • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

 • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: LEENDERS

  Type: Vaste Job

  Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

 • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Arnica

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

Zoek naar antwoorden van GESTIM in sociale netwerken
Look for responds of GESTIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTIM. Laat een reactie achter voor GESTIM. GESTIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTIM. Leave a respond for GESTIM. GESTIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTIM op de google maps. Adres en contacten GESTIM
Location of GESTIM on the google maps. Address and contacts of GESTIM

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTIM GESTIM: De Vrieze & Co | R. METZ | GARAGE MIGNON | PHILIPPE VAN RIEL | THOMAS GHYSSELINCKX

Other related companies as GESTIM: De Vrieze & Co | R. METZ | GARAGE MIGNON | PHILIPPE VAN RIEL | THOMAS GHYSSELINCKX

GESTIM is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf GESTIM bevindt zich op het adres: AVENUE DES COMBATTANTS 201; 1332; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESTIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTIM is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTIM, openstaande posities, locatie van GESTIM op de kaart.

GESTIM is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTIM, company assigned to the tax number BE03139312744. The company GESTIM is located at the address: AVENUE DES COMBATTANTS 201; 1332; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESTIM were not found.
The main activity of GESTIM is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTIM is not available. You also can look at reviews of GESTIM, open positions, location of GESTIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTIM, employees, financial statistics.