MEUBELEN LAURENS

Contactgegevens MEUBELEN LAURENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN LAURENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN LAURENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAL. DE SAEDELEERSTR. 101; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53782061 (+32-53782061) 53782061 (+32-53782061)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN LAURENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN LAURENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN LAURENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN LAURENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN LAURENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN LAURENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN LAURENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN LAURENS
Products information MEUBELEN LAURENS

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de meubles: Meubles Coloniaux. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN LAURENS
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN LAURENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN LAURENS
Addition kinds of activities for MEUBELEN LAURENS

762399. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies

Werken bij MEUBELEN LAURENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN LAURENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN LAURENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN LAURENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN LAURENS in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN LAURENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN LAURENS. Laat een reactie achter voor MEUBELEN LAURENS. MEUBELEN LAURENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN LAURENS. Leave a respond for MEUBELEN LAURENS. MEUBELEN LAURENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN LAURENS op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN LAURENS
Location of MEUBELEN LAURENS on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN LAURENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN LAURENS MEUBELEN LAURENS: Hachez Bernard | Danzas NV | INST. SUP?RIEUR INDUSTR. | WILHELMUS HOEKS | DEFECHEREUX & FILS

Other related companies as MEUBELEN LAURENS: Hachez Bernard | Danzas NV | INST. SUP?RIEUR INDUSTR. | WILHELMUS HOEKS | DEFECHEREUX & FILS

MEUBELEN LAURENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN LAURENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf MEUBELEN LAURENS bevindt zich op het adres: VAL. DE SAEDELEERSTR. 101; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles Coloniaux. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van MEUBELEN LAURENS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN LAURENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN LAURENS, openstaande posities, locatie van MEUBELEN LAURENS op de kaart.

MEUBELEN LAURENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN LAURENS, company assigned to the tax number BE03899841308. The company MEUBELEN LAURENS is located at the address: VAL. DE SAEDELEERSTR. 101; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles Coloniaux. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of MEUBELEN LAURENS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN LAURENS is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN LAURENS, open positions, location of MEUBELEN LAURENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN LAURENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN LAURENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN LAURENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN LAURENS, employees, financial statistics.