MEUBELEN BELGICA

Contactgegevens MEUBELEN BELGICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN BELGICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN BELGICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAMPLEIN 23; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32329195 32329195

Fax (fax): +32 (55) 580-54-60 +32 (55) 580-54-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN BELGICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN BELGICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN BELGICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN BELGICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN BELGICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN BELGICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN BELGICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN BELGICA
Products information MEUBELEN BELGICA

BTW identificatienummer (tax): BE02014312744
Ondernemingsnummer: 8208129882
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de meubles: Meubles Coloniaux. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN BELGICA
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN BELGICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN BELGICA
Addition kinds of activities for MEUBELEN BELGICA

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
65120100. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
82229902. Junior college | Junior college

Werken bij MEUBELEN BELGICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN BELGICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN BELGICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN BELGICA. Looking for open vacancies in other companies

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN BELGICA in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN BELGICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN BELGICA. Laat een reactie achter voor MEUBELEN BELGICA. MEUBELEN BELGICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN BELGICA. Leave a respond for MEUBELEN BELGICA. MEUBELEN BELGICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN BELGICA op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN BELGICA
Location of MEUBELEN BELGICA on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN BELGICA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN BELGICA MEUBELEN BELGICA: Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company | NEW MOTOR | Schepens W | ERIK FRANCO | LE SANGLIER

Other related companies as MEUBELEN BELGICA: Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company | NEW MOTOR | Schepens W | ERIK FRANCO | LE SANGLIER

MEUBELEN BELGICA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN BELGICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02014312744. Het bedrijf MEUBELEN BELGICA bevindt zich op het adres: DAMPLEIN 23; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles Coloniaux. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van MEUBELEN BELGICA is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN BELGICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN BELGICA, openstaande posities, locatie van MEUBELEN BELGICA op de kaart.

MEUBELEN BELGICA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN BELGICA, company assigned to the tax number BE02014312744. The company MEUBELEN BELGICA is located at the address: DAMPLEIN 23; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles Coloniaux. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of MEUBELEN BELGICA is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN BELGICA is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN BELGICA, open positions, location of MEUBELEN BELGICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN BELGICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN BELGICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN BELGICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN BELGICA, employees, financial statistics.