MARGO DESENFANTS

Contactgegevens MARGO DESENFANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGO DESENFANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGO DESENFANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRIERERSTRASSE 1; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH, België

Telefoon (phone): 80446329 (+32-80446329) 80446329 (+32-80446329)

Fax (fax): +32 (13) 679-29-40 +32 (13) 679-29-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGO DESENFANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGO DESENFANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGO DESENFANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGO DESENFANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGO DESENFANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGO DESENFANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGO DESENFANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGO DESENFANTS
Products information MARGO DESENFANTS

BTW identificatienummer (tax): BE08100738525
Ondernemingsnummer: 5312133789
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MARGO DESENFANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGO DESENFANTS
(Get full report from official database of BE for MARGO DESENFANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGO DESENFANTS
Addition kinds of activities for MARGO DESENFANTS

2789. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
22730301. Kunst pleinen, textielvezel | Art squares, textile fiber
23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
34119904. Pails, behalve verzending: metaal | Pails, except shipping: metal
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
76991900. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
81110215. Effectenwetgeving | Securities law

Werken bij MARGO DESENFANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGO DESENFANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGO DESENFANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGO DESENFANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

Zoek naar antwoorden van MARGO DESENFANTS in sociale netwerken
Look for responds of MARGO DESENFANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGO DESENFANTS. Laat een reactie achter voor MARGO DESENFANTS. MARGO DESENFANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGO DESENFANTS. Leave a respond for MARGO DESENFANTS. MARGO DESENFANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGO DESENFANTS op de google maps. Adres en contacten MARGO DESENFANTS
Location of MARGO DESENFANTS on the google maps. Address and contacts of MARGO DESENFANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGO DESENFANTS MARGO DESENFANTS: BEAUTY-SERVICE | ALDI | SOFTWARE ARCHITECTS | HEPHO-P?DAG.PARAM.TECHN. | FE. AUSTIN BELGIUM

Other related companies as MARGO DESENFANTS: BEAUTY-SERVICE | ALDI | SOFTWARE ARCHITECTS | HEPHO-P?DAG.PARAM.TECHN. | FE. AUSTIN BELGIUM

MARGO DESENFANTS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGO DESENFANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100738525. Het bedrijf MARGO DESENFANTS bevindt zich op het adres: TRIERERSTRASSE 1; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Producten gemaakt in MARGO DESENFANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARGO DESENFANTS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGO DESENFANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGO DESENFANTS, openstaande posities, locatie van MARGO DESENFANTS op de kaart.

MARGO DESENFANTS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGO DESENFANTS, company assigned to the tax number BE08100738525. The company MARGO DESENFANTS is located at the address: TRIERERSTRASSE 1; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Products created in MARGO DESENFANTS were not found.
The main activity of MARGO DESENFANTS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGO DESENFANTS is not available. You also can look at reviews of MARGO DESENFANTS, open positions, location of MARGO DESENFANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGO DESENFANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGO DESENFANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGO DESENFANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGO DESENFANTS, employees, financial statistics.