FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA

Contactgegevens FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Vismijnstraat 30 8380 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-28-90-80 32-50-28-90-80

Fax (fax): +32 (11) 279-49-61 +32 (11) 279-49-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA
Products information FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01879455566
Ondernemingsnummer: 8579742431
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA
Addition kinds of activities for FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA

228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
449904. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
14990105. Jade mijnbouw | Jade mining
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper
51930000. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies

Werken bij FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. Laat een reactie achter voor FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. Leave a respond for FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA. FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA
Location of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA: LUCAS | Van Camp | Nicolaes E | GIL'OR | AUTO LORENZO

Other related companies as FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA: LUCAS | Van Camp | Nicolaes E | GIL'OR | AUTO LORENZO

FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879455566. Het bedrijf FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA bevindt zich op het adres: Vismijnstraat 30 8380 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, openstaande posities, locatie van FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA op de kaart.

FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA is a company, that was registered 2008 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, company assigned to the tax number BE01879455566. The company FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA is located at the address: Vismijnstraat 30 8380 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA were not found.
The main activity of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, open positions, location of FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRAPHAËL HUYSSEUNE BVBA, employees, financial statistics.