HEYVAERT

Contactgegevens HEYVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYVAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 18; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 52357976 (+32-52357976) 52357976 (+32-52357976)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYVAERT
Products information HEYVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de meubles: Meubles Coloniaux.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYVAERT
(Get full report from official database of BE for HEYVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYVAERT
Addition kinds of activities for HEYVAERT

962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
24210104. Lath, gemaakt in zagerijen en lathmills | Lath, made in sawmills and lathmills
25910200. Raamgordijnen | Window blinds
28190300. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
51450201. Maïschips | Corn chips
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating

Werken bij HEYVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYVAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van HEYVAERT in sociale netwerken
Look for responds of HEYVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYVAERT. Laat een reactie achter voor HEYVAERT. HEYVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYVAERT. Leave a respond for HEYVAERT. HEYVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYVAERT op de google maps. Adres en contacten HEYVAERT
Location of HEYVAERT on the google maps. Address and contacts of HEYVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYVAERT HEYVAERT: Luc Van Osselaer BVBA | AZ PUBLICIT? | ECOLE ST.JOSEPH-ST.MICHEL | ETS DELANGEN J SC | Lerot J

Other related companies as HEYVAERT: Luc Van Osselaer BVBA | AZ PUBLICIT? | ECOLE ST.JOSEPH-ST.MICHEL | ETS DELANGEN J SC | Lerot J

HEYVAERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf HEYVAERT bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 18; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles Coloniaux..
De hoofdactiviteit van HEYVAERT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYVAERT, openstaande posities, locatie van HEYVAERT op de kaart.

HEYVAERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYVAERT, company assigned to the tax number BE01404296875. The company HEYVAERT is located at the address: KERKSTRAAT 18; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles Coloniaux..
The main activity of HEYVAERT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYVAERT is not available. You also can look at reviews of HEYVAERT, open positions, location of HEYVAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYVAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYVAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYVAERT, employees, financial statistics.