CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)
Private companiesAdministration of Economic Programs • CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)

Contactgegevens CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT): address, phone, fax, email, website, opening hours

CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONING INDUSTRIEL 23; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85250065 (+32-85250065) 85250065 (+32-85250065)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)
Products information CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de meubles: Si猫ges.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)
(Get full report from official database of BE for CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT))

Aanvulling soorten activiteiten voor CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)
Addition kinds of activities for CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)

4482. Ferries | Ferries
374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
22210102. Dekens, kunstmatige vezel | Blanketings, manmade fiber
23960206. Trimmen, stof, nsk | Trimming, fabric, nsk
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) in sociale netwerken
Look for responds of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). Laat een reactie achter voor CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). Leave a respond for CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT). CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) op de google maps. Adres en contacten CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)
Location of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) on the google maps. Address and contacts of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT)

Andere gerelateerde bedrijven als come CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT): DONINA | A & E | Bleus Siroop | HUIS BOONTJE | MARIETTE LIEKENS

Other related companies as CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT): DONINA | A & E | Bleus Siroop | HUIS BOONTJE | MARIETTE LIEKENS

CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) bevindt zich op het adres: ZONING INDUSTRIEL 23; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Si猫ges..
De hoofdactiviteit van CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), openstaande posities, locatie van CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) op de kaart.

CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), company assigned to the tax number BE07160308837. The company CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) is located at the address: ZONING INDUSTRIEL 23; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Si猫ges..
The main activity of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) is not available. You also can look at reviews of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), open positions, location of CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CODEFCO INTERNATIONAL (HANDY SEAT), employees, financial statistics.