JOKE SIX

Contactgegevens JOKE SIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOKE SIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOKE SIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPARRESTRAAT 71; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92260659 (+32-92260659) 92260659 (+32-92260659)

Fax (fax): +32 (81) 943-17-16 +32 (81) 943-17-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOKE SIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOKE SIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOKE SIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOKE SIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOKE SIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOKE SIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOKE SIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOKE SIX
Products information JOKE SIX

BTW identificatienummer (tax): BE02322753906
Ondernemingsnummer: 1180999755
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JOKE SIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOKE SIX
(Get full report from official database of BE for JOKE SIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOKE SIX
Addition kinds of activities for JOKE SIX

12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
35520118. Draadmakende machines, draaiende machines | Thread making machines, spinning machinery
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
39310123. Synthesizers, muziek | Synthesizers, music
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij JOKE SIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOKE SIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOKE SIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOKE SIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

Zoek naar antwoorden van JOKE SIX in sociale netwerken
Look for responds of JOKE SIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOKE SIX. Laat een reactie achter voor JOKE SIX. JOKE SIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOKE SIX. Leave a respond for JOKE SIX. JOKE SIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOKE SIX op de google maps. Adres en contacten JOKE SIX
Location of JOKE SIX on the google maps. Address and contacts of JOKE SIX

Andere gerelateerde bedrijven als come JOKE SIX JOKE SIX: KARL DUPREZ | Lefevre Clovis pvc | VCLB-CENTRUM/CENTRE VCLB | Boterham (De) | SYN-RJ

Other related companies as JOKE SIX: KARL DUPREZ | Lefevre Clovis pvc | VCLB-CENTRUM/CENTRE VCLB | Boterham (De) | SYN-RJ

JOKE SIX is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOKE SIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322753906. Het bedrijf JOKE SIX bevindt zich op het adres: SPARRESTRAAT 71; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in JOKE SIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOKE SIX is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOKE SIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOKE SIX, openstaande posities, locatie van JOKE SIX op de kaart.

JOKE SIX is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOKE SIX, company assigned to the tax number BE02322753906. The company JOKE SIX is located at the address: SPARRESTRAAT 71; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in JOKE SIX were not found.
The main activity of JOKE SIX is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOKE SIX is not available. You also can look at reviews of JOKE SIX, open positions, location of JOKE SIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOKE SIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOKE SIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOKE SIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOKE SIX, employees, financial statistics.