FLPRESTIGE CARPETS BVBA

Contactgegevens FLPRESTIGE CARPETS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPRESTIGE CARPETS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPRESTIGE CARPETS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klein Frankrijk 38 9600 Ronse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-31-95-97 32-55-31-95-97

Fax (fax): 32-55-31-39-01 32-55-31-39-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPRESTIGE CARPETS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPRESTIGE CARPETS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPRESTIGE CARPETS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPRESTIGE CARPETS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPRESTIGE CARPETS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPRESTIGE CARPETS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPRESTIGE CARPETS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPRESTIGE CARPETS BVBA
Products information FLPRESTIGE CARPETS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07801635742
Ondernemingsnummer: 8079315185
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLPRESTIGE CARPETS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPRESTIGE CARPETS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLPRESTIGE CARPETS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPRESTIGE CARPETS BVBA
Addition kinds of activities for FLPRESTIGE CARPETS BVBA

224199. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service

Werken bij FLPRESTIGE CARPETS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPRESTIGE CARPETS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPRESTIGE CARPETS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPRESTIGE CARPETS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van FLPRESTIGE CARPETS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLPRESTIGE CARPETS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPRESTIGE CARPETS BVBA. Laat een reactie achter voor FLPRESTIGE CARPETS BVBA. FLPRESTIGE CARPETS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPRESTIGE CARPETS BVBA. Leave a respond for FLPRESTIGE CARPETS BVBA. FLPRESTIGE CARPETS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPRESTIGE CARPETS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLPRESTIGE CARPETS BVBA
Location of FLPRESTIGE CARPETS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLPRESTIGE CARPETS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPRESTIGE CARPETS BVBA FLPRESTIGE CARPETS BVBA: MEURIS-GEENS ZAKENKANTOOR BVBA | DE BERGERIE | VERMEIREN ELECTRONICS | J. SIMON | SANDRINE DECKERS

Other related companies as FLPRESTIGE CARPETS BVBA: MEURIS-GEENS ZAKENKANTOOR BVBA | DE BERGERIE | VERMEIREN ELECTRONICS | J. SIMON | SANDRINE DECKERS

FLPRESTIGE CARPETS BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPRESTIGE CARPETS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07801635742. Het bedrijf FLPRESTIGE CARPETS BVBA bevindt zich op het adres: Klein Frankrijk 38 9600 Ronse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLPRESTIGE CARPETS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPRESTIGE CARPETS BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPRESTIGE CARPETS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPRESTIGE CARPETS BVBA, openstaande posities, locatie van FLPRESTIGE CARPETS BVBA op de kaart.

FLPRESTIGE CARPETS BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPRESTIGE CARPETS BVBA, company assigned to the tax number BE07801635742. The company FLPRESTIGE CARPETS BVBA is located at the address: Klein Frankrijk 38 9600 Ronse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLPRESTIGE CARPETS BVBA were not found.
The main activity of FLPRESTIGE CARPETS BVBA is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPRESTIGE CARPETS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLPRESTIGE CARPETS BVBA, open positions, location of FLPRESTIGE CARPETS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPRESTIGE CARPETS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPRESTIGE CARPETS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPRESTIGE CARPETS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPRESTIGE CARPETS BVBA, employees, financial statistics.