MEUBLES BOUCQ C.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MEUBLES BOUCQ C.
Private companiesCoal Mining • MEUBLES BOUCQ C.

Contactgegevens MEUBLES BOUCQ C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES BOUCQ C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES BOUCQ C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MEUNIERS 40; 7973; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69576844 (+32-69576844) 69576844 (+32-69576844)

Fax (fax): +32 (86) 348-59-88 +32 (86) 348-59-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES BOUCQ C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES BOUCQ C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES BOUCQ C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES BOUCQ C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES BOUCQ C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES BOUCQ C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES BOUCQ C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES BOUCQ C.
Products information MEUBLES BOUCQ C.

BTW identificatienummer (tax): BE07526428222
Ondernemingsnummer: 1798980712
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MEUBLES BOUCQ C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Tweedehandsgoederen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES BOUCQ C.
(Get full report from official database of BE for MEUBLES BOUCQ C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES BOUCQ C.
Addition kinds of activities for MEUBLES BOUCQ C.

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
871300. Surveying services | Surveying services
32810301. Dimensiesteen voor gebouwen | Dimension stone for buildings
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines

Werken bij MEUBLES BOUCQ C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES BOUCQ C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES BOUCQ C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES BOUCQ C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES BOUCQ C. in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES BOUCQ C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES BOUCQ C.. Laat een reactie achter voor MEUBLES BOUCQ C.. MEUBLES BOUCQ C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES BOUCQ C.. Leave a respond for MEUBLES BOUCQ C.. MEUBLES BOUCQ C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES BOUCQ C. op de google maps. Adres en contacten MEUBLES BOUCQ C.
Location of MEUBLES BOUCQ C. on the google maps. Address and contacts of MEUBLES BOUCQ C.

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES BOUCQ C. MEUBLES BOUCQ C.: COIFFURE JACKY | Modus Vivendi | VAL?RIE LOGNOUL | MEEUWS | LVB Consulting GCV

Other related companies as MEUBLES BOUCQ C.: COIFFURE JACKY | Modus Vivendi | VAL?RIE LOGNOUL | MEEUWS | LVB Consulting GCV

MEUBLES BOUCQ C. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES BOUCQ C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07526428222. Het bedrijf MEUBLES BOUCQ C. bevindt zich op het adres: RUE DES MEUNIERS 40; 7973; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Tweedehandsgoederen. Producten gemaakt in MEUBLES BOUCQ C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBLES BOUCQ C. is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES BOUCQ C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES BOUCQ C., openstaande posities, locatie van MEUBLES BOUCQ C. op de kaart.

MEUBLES BOUCQ C. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES BOUCQ C., company assigned to the tax number BE07526428222. The company MEUBLES BOUCQ C. is located at the address: RUE DES MEUNIERS 40; 7973; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Tweedehandsgoederen. Products created in MEUBLES BOUCQ C. were not found.
The main activity of MEUBLES BOUCQ C. is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES BOUCQ C. is not available. You also can look at reviews of MEUBLES BOUCQ C., open positions, location of MEUBLES BOUCQ C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES BOUCQ C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES BOUCQ C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES BOUCQ C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES BOUCQ C., employees, financial statistics.