LA MAISON DE NATHALIE

Contactgegevens LA MAISON DE NATHALIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DE NATHALIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DE NATHALIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUX GADES 21; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68281511 (+32-68281511) 68281511 (+32-68281511)

Fax (fax): +32 (56) 712-68-67 +32 (56) 712-68-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DE NATHALIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DE NATHALIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DE NATHALIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DE NATHALIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DE NATHALIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DE NATHALIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DE NATHALIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DE NATHALIE
Products information LA MAISON DE NATHALIE

BTW identificatienummer (tax): BE09902496337
Ondernemingsnummer: 5039672851
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LA MAISON DE NATHALIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DE NATHALIE
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DE NATHALIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DE NATHALIE
Addition kinds of activities for LA MAISON DE NATHALIE

0912. vinvis | Finfish
267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
56990405. Shirts, op maat gemaakt | Shirts, custom made
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant

Werken bij LA MAISON DE NATHALIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DE NATHALIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DE NATHALIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DE NATHALIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DE NATHALIE in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DE NATHALIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DE NATHALIE. Laat een reactie achter voor LA MAISON DE NATHALIE. LA MAISON DE NATHALIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DE NATHALIE. Leave a respond for LA MAISON DE NATHALIE. LA MAISON DE NATHALIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DE NATHALIE op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DE NATHALIE
Location of LA MAISON DE NATHALIE on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DE NATHALIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DE NATHALIE LA MAISON DE NATHALIE: Devitgh Thierry | DE MEYERE W | SERGANT | Naja Dum Koreaanse Krijgskunstschool VZW | Westwood-Interiors

Other related companies as LA MAISON DE NATHALIE: Devitgh Thierry | DE MEYERE W | SERGANT | Naja Dum Koreaanse Krijgskunstschool VZW | Westwood-Interiors

LA MAISON DE NATHALIE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DE NATHALIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09902496337. Het bedrijf LA MAISON DE NATHALIE bevindt zich op het adres: RUE AUX GADES 21; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in LA MAISON DE NATHALIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA MAISON DE NATHALIE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DE NATHALIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DE NATHALIE, openstaande posities, locatie van LA MAISON DE NATHALIE op de kaart.

LA MAISON DE NATHALIE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DE NATHALIE, company assigned to the tax number BE09902496337. The company LA MAISON DE NATHALIE is located at the address: RUE AUX GADES 21; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in LA MAISON DE NATHALIE were not found.
The main activity of LA MAISON DE NATHALIE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DE NATHALIE is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DE NATHALIE, open positions, location of LA MAISON DE NATHALIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DE NATHALIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DE NATHALIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DE NATHALIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DE NATHALIE, employees, financial statistics.