YPRIANA

Contactgegevens YPRIANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YPRIANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

YPRIANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDSESTRAAT 71; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57201378 (+32-57201378) 57201378 (+32-57201378)

Fax (fax): +32 (3) 246-11-89 +32 (3) 246-11-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YPRIANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YPRIANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YPRIANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YPRIANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YPRIANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YPRIANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YPRIANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YPRIANA
Products information YPRIANA

BTW identificatienummer (tax): BE08825286865
Ondernemingsnummer: 8319641113
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in YPRIANA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YPRIANA
(Get full report from official database of BE for YPRIANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor YPRIANA
Addition kinds of activities for YPRIANA

14420200. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
32550102. Kunststof vuurvaste materialen, klei | Plastic refractories, clay
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
51690102. Caustic soda | Caustic soda
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service

Werken bij YPRIANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YPRIANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YPRIANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YPRIANA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

Zoek naar antwoorden van YPRIANA in sociale netwerken
Look for responds of YPRIANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor YPRIANA. Laat een reactie achter voor YPRIANA. YPRIANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YPRIANA. Leave a respond for YPRIANA. YPRIANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YPRIANA op de google maps. Adres en contacten YPRIANA
Location of YPRIANA on the google maps. Address and contacts of YPRIANA

Andere gerelateerde bedrijven als come YPRIANA YPRIANA: XS4ALL INTERNET | BLOKIT | GARAGE ANDERLECHTOIS | George S | Halin P

Other related companies as YPRIANA: XS4ALL INTERNET | BLOKIT | GARAGE ANDERLECHTOIS | George S | Halin P

YPRIANA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YPRIANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08825286865. Het bedrijf YPRIANA bevindt zich op het adres: DIKSMUIDSESTRAAT 71; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in YPRIANA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YPRIANA is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YPRIANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YPRIANA, openstaande posities, locatie van YPRIANA op de kaart.

YPRIANA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is YPRIANA, company assigned to the tax number BE08825286865. The company YPRIANA is located at the address: DIKSMUIDSESTRAAT 71; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in YPRIANA were not found.
The main activity of YPRIANA is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YPRIANA is not available. You also can look at reviews of YPRIANA, open positions, location of YPRIANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YPRIANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YPRIANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YPRIANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YPRIANA, employees, financial statistics.