WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN
Private companiesAgricultural Production - Crops • WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN

Contactgegevens WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSEWEG 7; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13663411 (+32-13663411) 13663411 (+32-13663411)

Fax (fax): +32 (87) 569-73-16 +32 (87) 569-73-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN
Products information WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03497467041
Ondernemingsnummer: 5569213867
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

bergkasten, keukentafels, jeugdkamers,keukenstoelen.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN
(Get full report from official database of BE for WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN
Addition kinds of activities for WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
21219901. cigarillos | Cigarillos
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
38250240. Tube testers | Tube testers
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping

Werken bij WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN in sociale netwerken
Look for responds of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. Laat een reactie achter voor WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. Leave a respond for WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN. WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN op de google maps. Adres en contacten WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN
Location of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN on the google maps. Address and contacts of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN: AUTIGONE | Deleplanque L | PETER LUX | Lav'Clair | M. BOCCART

Other related companies as WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN: AUTIGONE | Deleplanque L | PETER LUX | Lav'Clair | M. BOCCART

WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497467041. Het bedrijf WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN bevindt zich op het adres: HASSELTSEWEG 7; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Lijst met producten zijn bergkasten, keukentafels, jeugdkamers,keukenstoelen..
De hoofdactiviteit van WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, openstaande posities, locatie van WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN op de kaart.

WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, company assigned to the tax number BE03497467041. The company WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN is located at the address: HASSELTSEWEG 7; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. List of products are bergkasten, keukentafels, jeugdkamers,keukenstoelen..
The main activity of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN is not available. You also can look at reviews of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, open positions, location of WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOOD-STOCK MEENEEMMEUBELEN, employees, financial statistics.