TONY & IVAN DEWEIRDT

Contactgegevens TONY & IVAN DEWEIRDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TONY & IVAN DEWEIRDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TONY & IVAN DEWEIRDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULLEKEN 10; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93573453 (+32-93573453) 93573453 (+32-93573453)

Fax (fax): +32 (87) 896-42-32 +32 (87) 896-42-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TONY & IVAN DEWEIRDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TONY & IVAN DEWEIRDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TONY & IVAN DEWEIRDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TONY & IVAN DEWEIRDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TONY & IVAN DEWEIRDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TONY & IVAN DEWEIRDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TONY & IVAN DEWEIRDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TONY & IVAN DEWEIRDT
Products information TONY & IVAN DEWEIRDT

BTW identificatienummer (tax): BE08431701660
Ondernemingsnummer: 5481597900
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TONY & IVAN DEWEIRDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TONY & IVAN DEWEIRDT
(Get full report from official database of BE for TONY & IVAN DEWEIRDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TONY & IVAN DEWEIRDT
Addition kinds of activities for TONY & IVAN DEWEIRDT

481200. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
653104. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
32290801. Kerstboom ornamenten, van glas geproduceerd ter plaatse | Christmas tree ornaments, from glass produced on-site
32690101. Pannen: steengoed, grof aardewerk en aardewerk | Cookware: stoneware, coarse earthenware, and pottery
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
38610104. Film, gevoelige film, röntgenfoto, still camera, enz. | Film, sensitized motion picture, x-ray, still camera, etc.
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage

Werken bij TONY & IVAN DEWEIRDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TONY & IVAN DEWEIRDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TONY & IVAN DEWEIRDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TONY & IVAN DEWEIRDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van TONY & IVAN DEWEIRDT in sociale netwerken
Look for responds of TONY & IVAN DEWEIRDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TONY & IVAN DEWEIRDT. Laat een reactie achter voor TONY & IVAN DEWEIRDT. TONY & IVAN DEWEIRDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TONY & IVAN DEWEIRDT. Leave a respond for TONY & IVAN DEWEIRDT. TONY & IVAN DEWEIRDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TONY & IVAN DEWEIRDT op de google maps. Adres en contacten TONY & IVAN DEWEIRDT
Location of TONY & IVAN DEWEIRDT on the google maps. Address and contacts of TONY & IVAN DEWEIRDT

Andere gerelateerde bedrijven als come TONY & IVAN DEWEIRDT TONY & IVAN DEWEIRDT: C.S. FINANCES MONS | Blondeel A | R. VERGAUWEN | GARAGE VANGEYSTELEN | Formidel BVBA

Other related companies as TONY & IVAN DEWEIRDT: C.S. FINANCES MONS | Blondeel A | R. VERGAUWEN | GARAGE VANGEYSTELEN | Formidel BVBA

TONY & IVAN DEWEIRDT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TONY & IVAN DEWEIRDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08431701660. Het bedrijf TONY & IVAN DEWEIRDT bevindt zich op het adres: HULLEKEN 10; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in TONY & IVAN DEWEIRDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TONY & IVAN DEWEIRDT is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TONY & IVAN DEWEIRDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TONY & IVAN DEWEIRDT, openstaande posities, locatie van TONY & IVAN DEWEIRDT op de kaart.

TONY & IVAN DEWEIRDT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TONY & IVAN DEWEIRDT, company assigned to the tax number BE08431701660. The company TONY & IVAN DEWEIRDT is located at the address: HULLEKEN 10; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 794,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in TONY & IVAN DEWEIRDT were not found.
The main activity of TONY & IVAN DEWEIRDT is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TONY & IVAN DEWEIRDT is not available. You also can look at reviews of TONY & IVAN DEWEIRDT, open positions, location of TONY & IVAN DEWEIRDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TONY & IVAN DEWEIRDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TONY & IVAN DEWEIRDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TONY & IVAN DEWEIRDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TONY & IVAN DEWEIRDT, employees, financial statistics.