ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Contactgegevens ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUMSTRAAT 53; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93889145 (+32-93889145) 93889145 (+32-93889145)

Fax (fax): +32 (67) 382-89-28 +32 (67) 382-89-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.JOZEF MEUBELGALERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.JOZEF MEUBELGALERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Products information ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08194122314
Ondernemingsnummer: 7712646484
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ST.JOZEF MEUBELGALERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
(Get full report from official database of BE for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Addition kinds of activities for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

3716. Stacaravans | Motor homes
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
07820100. Tuin diensten | Garden services
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
34299905. Harness hardware | Harness hardware
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
36459906. Tuin-, patio-, gang- en tuinverlichting: elektrisch | Garden, patio, walkway and yard lighting fixtures: electric
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
59939901. Sigarenwinkel | Cigar store

Werken bij ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ in sociale netwerken
Look for responds of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Laat een reactie achter voor ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. ST.JOZEF MEUBELGALERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. Leave a respond for ST.JOZEF MEUBELGALERIJ. ST.JOZEF MEUBELGALERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.JOZEF MEUBELGALERIJ op de google maps. Adres en contacten ST.JOZEF MEUBELGALERIJ
Location of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ on the google maps. Address and contacts of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.JOZEF MEUBELGALERIJ ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: CENTRE CULTUREL | HEBAD BC | ALAIN COEMAN/A. COEMAN | Snoop Doggy Dog | MUTUALIT? NEUTRE

Other related companies as ST.JOZEF MEUBELGALERIJ: CENTRE CULTUREL | HEBAD BC | ALAIN COEMAN/A. COEMAN | Snoop Doggy Dog | MUTUALIT? NEUTRE

ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08194122314. Het bedrijf ST.JOZEF MEUBELGALERIJ bevindt zich op het adres: CENTRUMSTRAAT 53; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in ST.JOZEF MEUBELGALERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, openstaande posities, locatie van ST.JOZEF MEUBELGALERIJ op de kaart.

ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, company assigned to the tax number BE08194122314. The company ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is located at the address: CENTRUMSTRAAT 53; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in ST.JOZEF MEUBELGALERIJ were not found.
The main activity of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ is not available. You also can look at reviews of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, open positions, location of ST.JOZEF MEUBELGALERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.JOZEF MEUBELGALERIJ, employees, financial statistics.