RELAXEZ- VOUS

Contactgegevens RELAXEZ- VOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RELAXEZ- VOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RELAXEZ- VOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MARCHE 1017; 5100; WIERDE, België

Telefoon (phone): 81435232 (+32-81435232) 81435232 (+32-81435232)

Fax (fax): +32 (50) 946-18-97 +32 (50) 946-18-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RELAXEZ- VOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RELAXEZ- VOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RELAXEZ- VOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RELAXEZ- VOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RELAXEZ- VOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RELAXEZ- VOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RELAXEZ- VOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RELAXEZ- VOUS
Products information RELAXEZ- VOUS

BTW identificatienummer (tax): BE06710418701
Ondernemingsnummer: 4249206542
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 561,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in RELAXEZ- VOUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RELAXEZ- VOUS
(Get full report from official database of BE for RELAXEZ- VOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RELAXEZ- VOUS
Addition kinds of activities for RELAXEZ- VOUS

762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
35320401. Kooien, mijnschacht | Cages, mine shaft
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
50630207. Zekeringen en accessoires | Fuses and accessories
52110103. lambrizering | Paneling
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services
95129900. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec

Werken bij RELAXEZ- VOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RELAXEZ- VOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RELAXEZ- VOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RELAXEZ- VOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van RELAXEZ- VOUS in sociale netwerken
Look for responds of RELAXEZ- VOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RELAXEZ- VOUS. Laat een reactie achter voor RELAXEZ- VOUS. RELAXEZ- VOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RELAXEZ- VOUS. Leave a respond for RELAXEZ- VOUS. RELAXEZ- VOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RELAXEZ- VOUS op de google maps. Adres en contacten RELAXEZ- VOUS
Location of RELAXEZ- VOUS on the google maps. Address and contacts of RELAXEZ- VOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come RELAXEZ- VOUS RELAXEZ- VOUS: FRITUUR WALLY'S | SHURGARD SELF-STORAGE | Line | FABIENNE PIVOTTO | Van Heuverswyn & Partners

Other related companies as RELAXEZ- VOUS: FRITUUR WALLY'S | SHURGARD SELF-STORAGE | Line | FABIENNE PIVOTTO | Van Heuverswyn & Partners

RELAXEZ- VOUS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RELAXEZ- VOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06710418701. Het bedrijf RELAXEZ- VOUS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MARCHE 1017; 5100; WIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 561,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in RELAXEZ- VOUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RELAXEZ- VOUS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RELAXEZ- VOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RELAXEZ- VOUS, openstaande posities, locatie van RELAXEZ- VOUS op de kaart.

RELAXEZ- VOUS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is RELAXEZ- VOUS, company assigned to the tax number BE06710418701. The company RELAXEZ- VOUS is located at the address: CHAUSS?E DE MARCHE 1017; 5100; WIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 561,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in RELAXEZ- VOUS were not found.
The main activity of RELAXEZ- VOUS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RELAXEZ- VOUS is not available. You also can look at reviews of RELAXEZ- VOUS, open positions, location of RELAXEZ- VOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RELAXEZ- VOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RELAXEZ- VOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RELAXEZ- VOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RELAXEZ- VOUS, employees, financial statistics.