MULTI SALONS-MULTI MEUBL.

Contactgegevens MULTI SALONS-MULTI MEUBL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTI SALONS-MULTI MEUBL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTI SALONS-MULTI MEUBL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CH?TEAU 2; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84316628 (+32-84316628) 84316628 (+32-84316628)

Fax (fax): +32 (56) 713-79-18 +32 (56) 713-79-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTI SALONS-MULTI MEUBL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTI SALONS-MULTI MEUBL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTI SALONS-MULTI MEUBL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTI SALONS-MULTI MEUBL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTI SALONS-MULTI MEUBL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTI SALONS-MULTI MEUBL.
Products information MULTI SALONS-MULTI MEUBL.

BTW identificatienummer (tax): BE06171813964
Ondernemingsnummer: 1389190673
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 804,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MULTI SALONS-MULTI MEUBL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTI SALONS-MULTI MEUBL.
(Get full report from official database of BE for MULTI SALONS-MULTI MEUBL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTI SALONS-MULTI MEUBL.
Addition kinds of activities for MULTI SALONS-MULTI MEUBL.

349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
36340209. Whippers, elektrisch: huishouden | Whippers, electric: household
37159903. Opleggers voor rakettenvervoer | Semitrailers for missile transportation

Werken bij MULTI SALONS-MULTI MEUBL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTI SALONS-MULTI MEUBL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van MULTI SALONS-MULTI MEUBL. in sociale netwerken
Look for responds of MULTI SALONS-MULTI MEUBL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. Laat een reactie achter voor MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. MULTI SALONS-MULTI MEUBL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. Leave a respond for MULTI SALONS-MULTI MEUBL.. MULTI SALONS-MULTI MEUBL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTI SALONS-MULTI MEUBL. op de google maps. Adres en contacten MULTI SALONS-MULTI MEUBL.
Location of MULTI SALONS-MULTI MEUBL. on the google maps. Address and contacts of MULTI SALONS-MULTI MEUBL.

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTI SALONS-MULTI MEUBL. MULTI SALONS-MULTI MEUBL.: CENTRE GERIATRIQUE D'IXELLES | VAN DE VELDE | YVES ANDRE | ALAIN THREIS | delight.inc

Other related companies as MULTI SALONS-MULTI MEUBL.: CENTRE GERIATRIQUE D'IXELLES | VAN DE VELDE | YVES ANDRE | ALAIN THREIS | delight.inc

MULTI SALONS-MULTI MEUBL. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTI SALONS-MULTI MEUBL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06171813964. Het bedrijf MULTI SALONS-MULTI MEUBL. bevindt zich op het adres: RUE DU CH?TEAU 2; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 804,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MULTI SALONS-MULTI MEUBL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTI SALONS-MULTI MEUBL. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTI SALONS-MULTI MEUBL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTI SALONS-MULTI MEUBL., openstaande posities, locatie van MULTI SALONS-MULTI MEUBL. op de kaart.

MULTI SALONS-MULTI MEUBL. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTI SALONS-MULTI MEUBL., company assigned to the tax number BE06171813964. The company MULTI SALONS-MULTI MEUBL. is located at the address: RUE DU CH?TEAU 2; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 804,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MULTI SALONS-MULTI MEUBL. were not found.
The main activity of MULTI SALONS-MULTI MEUBL. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTI SALONS-MULTI MEUBL. is not available. You also can look at reviews of MULTI SALONS-MULTI MEUBL., open positions, location of MULTI SALONS-MULTI MEUBL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTI SALONS-MULTI MEUBL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTI SALONS-MULTI MEUBL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTI SALONS-MULTI MEUBL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTI SALONS-MULTI MEUBL., employees, financial statistics.