MEUBLES WULPUT

Contactgegevens MEUBLES WULPUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES WULPUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES WULPUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 140; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24108898 (+32-24108898) 24108898 (+32-24108898)

Fax (fax): +32 (51) 227-41-87 +32 (51) 227-41-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES WULPUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES WULPUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES WULPUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES WULPUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES WULPUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES WULPUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES WULPUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES WULPUT
Products information MEUBLES WULPUT

BTW identificatienummer (tax): BE06045196533
Ondernemingsnummer: 3296142578
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MEUBLES WULPUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES WULPUT
(Get full report from official database of BE for MEUBLES WULPUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES WULPUT
Addition kinds of activities for MEUBLES WULPUT

232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
329901. Mica producten | Mica products
502300. Woninginrichting | Homefurnishings
783200. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
36639908. Ontvanger-zendereenheden (zendontvanger) | Receiver-transmitter units (transceiver)
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line
87110402. Civiele techniek | Civil engineering

Werken bij MEUBLES WULPUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES WULPUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES WULPUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES WULPUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES WULPUT in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES WULPUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES WULPUT. Laat een reactie achter voor MEUBLES WULPUT. MEUBLES WULPUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES WULPUT. Leave a respond for MEUBLES WULPUT. MEUBLES WULPUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES WULPUT op de google maps. Adres en contacten MEUBLES WULPUT
Location of MEUBLES WULPUT on the google maps. Address and contacts of MEUBLES WULPUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES WULPUT MEUBLES WULPUT: FLMABANI BVBA | Texaco | Gama | Godts H | ALLTUBE NV

Other related companies as MEUBLES WULPUT: FLMABANI BVBA | Texaco | Gama | Godts H | ALLTUBE NV

MEUBLES WULPUT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES WULPUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06045196533. Het bedrijf MEUBLES WULPUT bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 140; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBLES WULPUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBLES WULPUT is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES WULPUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES WULPUT, openstaande posities, locatie van MEUBLES WULPUT op de kaart.

MEUBLES WULPUT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES WULPUT, company assigned to the tax number BE06045196533. The company MEUBLES WULPUT is located at the address: GENTSESTEENWEG 140; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBLES WULPUT were not found.
The main activity of MEUBLES WULPUT is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES WULPUT is not available. You also can look at reviews of MEUBLES WULPUT, open positions, location of MEUBLES WULPUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES WULPUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES WULPUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES WULPUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES WULPUT, employees, financial statistics.