MEUBLES USICO

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MEUBLES USICO
Private companiesCoal Mining • MEUBLES USICO

Contactgegevens MEUBLES USICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES USICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES USICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GILLY 572; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71403637 (+32-71403637) 71403637 (+32-71403637)

Fax (fax): +32 (60) 485-47-63 +32 (60) 485-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES USICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES USICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES USICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES USICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES USICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES USICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES USICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES USICO
Products information MEUBLES USICO

BTW identificatienummer (tax): BE07147674560
Ondernemingsnummer: 1724548339
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 873,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MEUBLES USICO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES USICO
(Get full report from official database of BE for MEUBLES USICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES USICO
Addition kinds of activities for MEUBLES USICO

17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
20330402. Hominy: verpakt in blikjes, potten, enz. | Hominy: packaged in cans, jars, etc.
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
78190105. Werkgelegenheidsbureaus, film | Employment agencies, motion picture
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst

Werken bij MEUBLES USICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES USICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES USICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES USICO. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES USICO in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES USICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES USICO. Laat een reactie achter voor MEUBLES USICO. MEUBLES USICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES USICO. Leave a respond for MEUBLES USICO. MEUBLES USICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES USICO op de google maps. Adres en contacten MEUBLES USICO
Location of MEUBLES USICO on the google maps. Address and contacts of MEUBLES USICO

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES USICO MEUBLES USICO: R. BOES | SYLVIE | LILIANE | ANDRE LECOUTRE | P. VAN GILS

Other related companies as MEUBLES USICO: R. BOES | SYLVIE | LILIANE | ANDRE LECOUTRE | P. VAN GILS

MEUBLES USICO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES USICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07147674560. Het bedrijf MEUBLES USICO bevindt zich op het adres: RUE DE GILLY 572; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 873,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBLES USICO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBLES USICO is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES USICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES USICO, openstaande posities, locatie van MEUBLES USICO op de kaart.

MEUBLES USICO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES USICO, company assigned to the tax number BE07147674560. The company MEUBLES USICO is located at the address: RUE DE GILLY 572; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 873,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBLES USICO were not found.
The main activity of MEUBLES USICO is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES USICO is not available. You also can look at reviews of MEUBLES USICO, open positions, location of MEUBLES USICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES USICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES USICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES USICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES USICO, employees, financial statistics.