MEUBLES PEINTS

Contactgegevens MEUBLES PEINTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES PEINTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES PEINTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 494; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25393069 (+32-25393069) 25393069 (+32-25393069)

Fax (fax): +32 (84) 832-73-88 +32 (84) 832-73-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES PEINTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES PEINTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES PEINTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES PEINTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES PEINTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES PEINTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES PEINTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES PEINTS
Products information MEUBLES PEINTS

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MEUBLES PEINTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES PEINTS
(Get full report from official database of BE for MEUBLES PEINTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES PEINTS
Addition kinds of activities for MEUBLES PEINTS

01390105. Timothy boerderij | Timothy farm
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
35719903. minicomputers | Minicomputers
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
63510201. Fidelity aansprakelijkheidsverzekering | Fidelity responsibility insurance
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij MEUBLES PEINTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES PEINTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES PEINTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES PEINTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES PEINTS in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES PEINTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES PEINTS. Laat een reactie achter voor MEUBLES PEINTS. MEUBLES PEINTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES PEINTS. Leave a respond for MEUBLES PEINTS. MEUBLES PEINTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES PEINTS op de google maps. Adres en contacten MEUBLES PEINTS
Location of MEUBLES PEINTS on the google maps. Address and contacts of MEUBLES PEINTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES PEINTS MEUBLES PEINTS: HERMAN VERBRUGGEN | Hypo-Service | HAUTE COIFFURE LACASSAIGNE | KRANTENWINKEL ISIS | INFINI sprl-PIRON G

Other related companies as MEUBLES PEINTS: HERMAN VERBRUGGEN | Hypo-Service | HAUTE COIFFURE LACASSAIGNE | KRANTENWINKEL ISIS | INFINI sprl-PIRON G

MEUBLES PEINTS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES PEINTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf MEUBLES PEINTS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 494; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBLES PEINTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBLES PEINTS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES PEINTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES PEINTS, openstaande posities, locatie van MEUBLES PEINTS op de kaart.

MEUBLES PEINTS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES PEINTS, company assigned to the tax number BE02736389160. The company MEUBLES PEINTS is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 494; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBLES PEINTS were not found.
The main activity of MEUBLES PEINTS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES PEINTS is not available. You also can look at reviews of MEUBLES PEINTS, open positions, location of MEUBLES PEINTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES PEINTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES PEINTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES PEINTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES PEINTS, employees, financial statistics.