MEUBELEN VAN WOUWE

Contactgegevens MEUBELEN VAN WOUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN VAN WOUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN VAN WOUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERCATORPLEIN 4; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37742023 (+32-37742023) 37742023 (+32-37742023)

Fax (fax): +32 (86) 980-25-62 +32 (86) 980-25-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN VAN WOUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN VAN WOUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN VAN WOUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN VAN WOUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN VAN WOUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN VAN WOUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN VAN WOUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN VAN WOUWE
Products information MEUBELEN VAN WOUWE

BTW identificatienummer (tax): BE06596710205
Ondernemingsnummer: 1061523437
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MEUBELEN VAN WOUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN VAN WOUWE
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN VAN WOUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN VAN WOUWE
Addition kinds of activities for MEUBELEN VAN WOUWE

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
23920303. Dekbedden en dekbedden: gemaakt van aangekochte materialen | Comforters and quilts: made from purchased materials
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec

Werken bij MEUBELEN VAN WOUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN VAN WOUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN VAN WOUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN VAN WOUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN VAN WOUWE in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN VAN WOUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN VAN WOUWE. Laat een reactie achter voor MEUBELEN VAN WOUWE. MEUBELEN VAN WOUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN VAN WOUWE. Leave a respond for MEUBELEN VAN WOUWE. MEUBELEN VAN WOUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN VAN WOUWE op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN VAN WOUWE
Location of MEUBELEN VAN WOUWE on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN VAN WOUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN VAN WOUWE MEUBELEN VAN WOUWE: PEPIJN & PARTNER | Ruszil-Rouchil P | TWINKELTJE | J.L. DOYEN | Aqua Fontal B.V.B.A.

Other related companies as MEUBELEN VAN WOUWE: PEPIJN & PARTNER | Ruszil-Rouchil P | TWINKELTJE | J.L. DOYEN | Aqua Fontal B.V.B.A.

MEUBELEN VAN WOUWE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN VAN WOUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06596710205. Het bedrijf MEUBELEN VAN WOUWE bevindt zich op het adres: MERCATORPLEIN 4; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBELEN VAN WOUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN VAN WOUWE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN VAN WOUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN VAN WOUWE, openstaande posities, locatie van MEUBELEN VAN WOUWE op de kaart.

MEUBELEN VAN WOUWE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN VAN WOUWE, company assigned to the tax number BE06596710205. The company MEUBELEN VAN WOUWE is located at the address: MERCATORPLEIN 4; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBELEN VAN WOUWE were not found.
The main activity of MEUBELEN VAN WOUWE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN VAN WOUWE is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN VAN WOUWE, open positions, location of MEUBELEN VAN WOUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN VAN WOUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN VAN WOUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN VAN WOUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN VAN WOUWE, employees, financial statistics.