MEUBELEN SOUPHY

Contactgegevens MEUBELEN SOUPHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN SOUPHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN SOUPHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 140; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58413250 (+32-58413250) 58413250 (+32-58413250)

Fax (fax): +32 (19) 710-31-76 +32 (19) 710-31-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN SOUPHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN SOUPHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN SOUPHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN SOUPHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN SOUPHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN SOUPHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN SOUPHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN SOUPHY
Products information MEUBELEN SOUPHY

BTW identificatienummer (tax): BE09221343994
Ondernemingsnummer: 7118286132
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MEUBELEN SOUPHY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN SOUPHY
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN SOUPHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN SOUPHY
Addition kinds of activities for MEUBELEN SOUPHY

363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
736399. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
50640206. Videocassette recorders en accessoires | Video cassette recorders and accessories

Werken bij MEUBELEN SOUPHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN SOUPHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN SOUPHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN SOUPHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN SOUPHY in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN SOUPHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN SOUPHY. Laat een reactie achter voor MEUBELEN SOUPHY. MEUBELEN SOUPHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN SOUPHY. Leave a respond for MEUBELEN SOUPHY. MEUBELEN SOUPHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN SOUPHY op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN SOUPHY
Location of MEUBELEN SOUPHY on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN SOUPHY

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN SOUPHY MEUBELEN SOUPHY: Glaverbel S.A. | MARIA MEEUS | FOTO HERMANS BVBA | RAMAN -VANLAERE | ARMAND GELEYNS

Other related companies as MEUBELEN SOUPHY: Glaverbel S.A. | MARIA MEEUS | FOTO HERMANS BVBA | RAMAN -VANLAERE | ARMAND GELEYNS

MEUBELEN SOUPHY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN SOUPHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09221343994. Het bedrijf MEUBELEN SOUPHY bevindt zich op het adres: ZEELAAN 140; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 819,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBELEN SOUPHY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN SOUPHY is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN SOUPHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN SOUPHY, openstaande posities, locatie van MEUBELEN SOUPHY op de kaart.

MEUBELEN SOUPHY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN SOUPHY, company assigned to the tax number BE09221343994. The company MEUBELEN SOUPHY is located at the address: ZEELAAN 140; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 819,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBELEN SOUPHY were not found.
The main activity of MEUBELEN SOUPHY is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN SOUPHY is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN SOUPHY, open positions, location of MEUBELEN SOUPHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN SOUPHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN SOUPHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN SOUPHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN SOUPHY, employees, financial statistics.