MEUBELEN KWADRI INTOPLAN

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • MEUBELEN KWADRI INTOPLAN
Private companiesChemicals and Allied Products • MEUBELEN KWADRI INTOPLAN

Contactgegevens MEUBELEN KWADRI INTOPLAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN KWADRI INTOPLAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN KWADRI INTOPLAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTON ROELANDTSSTRAAT 1; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50402080 (+32-50402080) 50402080 (+32-50402080)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN KWADRI INTOPLAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN KWADRI INTOPLAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN KWADRI INTOPLAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN KWADRI INTOPLAN
Products information MEUBELEN KWADRI INTOPLAN

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MEUBELEN KWADRI INTOPLAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN KWADRI INTOPLAN
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN KWADRI INTOPLAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN KWADRI INTOPLAN
Addition kinds of activities for MEUBELEN KWADRI INTOPLAN

501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
33121004. Blik | Tinplate
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
59219901. Sterke drank | Hard liquor
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij MEUBELEN KWADRI INTOPLAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN KWADRI INTOPLAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN KWADRI INTOPLAN in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. Laat een reactie achter voor MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. MEUBELEN KWADRI INTOPLAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. Leave a respond for MEUBELEN KWADRI INTOPLAN. MEUBELEN KWADRI INTOPLAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN KWADRI INTOPLAN op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN KWADRI INTOPLAN
Location of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN KWADRI INTOPLAN MEUBELEN KWADRI INTOPLAN: MARC LECOMTE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | OPTIQUE ALAIN C. & FILS | GARAGE PUTEX | Gossuin M

Other related companies as MEUBELEN KWADRI INTOPLAN: MARC LECOMTE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | OPTIQUE ALAIN C. & FILS | GARAGE PUTEX | Gossuin M

MEUBELEN KWADRI INTOPLAN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf MEUBELEN KWADRI INTOPLAN bevindt zich op het adres: GASTON ROELANDTSSTRAAT 1; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBELEN KWADRI INTOPLAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN KWADRI INTOPLAN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN KWADRI INTOPLAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, openstaande posities, locatie van MEUBELEN KWADRI INTOPLAN op de kaart.

MEUBELEN KWADRI INTOPLAN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, company assigned to the tax number BE03179138183. The company MEUBELEN KWADRI INTOPLAN is located at the address: GASTON ROELANDTSSTRAAT 1; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBELEN KWADRI INTOPLAN were not found.
The main activity of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, open positions, location of MEUBELEN KWADRI INTOPLAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN KWADRI INTOPLAN, employees, financial statistics.