MEUBELEN DEKIMPE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MEUBELEN DEKIMPE
Private companiesMiscellaneous Retail • MEUBELEN DEKIMPE

Contactgegevens MEUBELEN DEKIMPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN DEKIMPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN DEKIMPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIELAAN 3; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56500374 (+32-56500374) 56500374 (+32-56500374)

Fax (fax): +32 (61) 510-85-71 +32 (61) 510-85-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN DEKIMPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN DEKIMPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN DEKIMPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN DEKIMPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN DEKIMPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN DEKIMPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN DEKIMPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN DEKIMPE
Products information MEUBELEN DEKIMPE

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MEUBELEN DEKIMPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN DEKIMPE
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN DEKIMPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN DEKIMPE
Addition kinds of activities for MEUBELEN DEKIMPE

323102. Spiegelglas | Mirrored glass
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order

Werken bij MEUBELEN DEKIMPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN DEKIMPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN DEKIMPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN DEKIMPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Bekister (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN DEKIMPE in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN DEKIMPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN DEKIMPE. Laat een reactie achter voor MEUBELEN DEKIMPE. MEUBELEN DEKIMPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN DEKIMPE. Leave a respond for MEUBELEN DEKIMPE. MEUBELEN DEKIMPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN DEKIMPE op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN DEKIMPE
Location of MEUBELEN DEKIMPE on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN DEKIMPE

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN DEKIMPE MEUBELEN DEKIMPE: ELIE CORNELIS | ACCESSOIRES & MATERIEL DE PISCINES PRIVEES & PUBLIQUES | BESCHERMDE WERKPLAATS WAG | Studio Tattoo New Design | JEROEN L?ARTS

Other related companies as MEUBELEN DEKIMPE: ELIE CORNELIS | ACCESSOIRES & MATERIEL DE PISCINES PRIVEES & PUBLIQUES | BESCHERMDE WERKPLAATS WAG | Studio Tattoo New Design | JEROEN L?ARTS

MEUBELEN DEKIMPE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN DEKIMPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf MEUBELEN DEKIMPE bevindt zich op het adres: INDUSTRIELAAN 3; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBELEN DEKIMPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN DEKIMPE is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN DEKIMPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN DEKIMPE, openstaande posities, locatie van MEUBELEN DEKIMPE op de kaart.

MEUBELEN DEKIMPE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN DEKIMPE, company assigned to the tax number BE08921691894. The company MEUBELEN DEKIMPE is located at the address: INDUSTRIELAAN 3; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBELEN DEKIMPE were not found.
The main activity of MEUBELEN DEKIMPE is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN DEKIMPE is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN DEKIMPE, open positions, location of MEUBELEN DEKIMPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN DEKIMPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN DEKIMPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN DEKIMPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN DEKIMPE, employees, financial statistics.