MATRASSENFABRIEK ALOSTA

Contactgegevens MATRASSENFABRIEK ALOSTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATRASSENFABRIEK ALOSTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATRASSENFABRIEK ALOSTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 51; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53214692 (+32-53214692) 53214692 (+32-53214692)

Fax (fax): +32 (16) 318-12-75 +32 (16) 318-12-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATRASSENFABRIEK ALOSTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATRASSENFABRIEK ALOSTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATRASSENFABRIEK ALOSTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATRASSENFABRIEK ALOSTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATRASSENFABRIEK ALOSTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATRASSENFABRIEK ALOSTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATRASSENFABRIEK ALOSTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATRASSENFABRIEK ALOSTA
Products information MATRASSENFABRIEK ALOSTA

BTW identificatienummer (tax): BE08473449707
Ondernemingsnummer: 1260650634
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MATRASSENFABRIEK ALOSTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATRASSENFABRIEK ALOSTA
(Get full report from official database of BE for MATRASSENFABRIEK ALOSTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATRASSENFABRIEK ALOSTA
Addition kinds of activities for MATRASSENFABRIEK ALOSTA

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
35320402. Auto dumpers, mijnbouw | Car dumpers, mining
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies

Werken bij MATRASSENFABRIEK ALOSTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATRASSENFABRIEK ALOSTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATRASSENFABRIEK ALOSTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATRASSENFABRIEK ALOSTA. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van MATRASSENFABRIEK ALOSTA in sociale netwerken
Look for responds of MATRASSENFABRIEK ALOSTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATRASSENFABRIEK ALOSTA. Laat een reactie achter voor MATRASSENFABRIEK ALOSTA. MATRASSENFABRIEK ALOSTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATRASSENFABRIEK ALOSTA. Leave a respond for MATRASSENFABRIEK ALOSTA. MATRASSENFABRIEK ALOSTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATRASSENFABRIEK ALOSTA op de google maps. Adres en contacten MATRASSENFABRIEK ALOSTA
Location of MATRASSENFABRIEK ALOSTA on the google maps. Address and contacts of MATRASSENFABRIEK ALOSTA

Andere gerelateerde bedrijven als come MATRASSENFABRIEK ALOSTA MATRASSENFABRIEK ALOSTA: Esser F | VDAB | DONCKERS | Brack Ph | HEADTRICK

Other related companies as MATRASSENFABRIEK ALOSTA: Esser F | VDAB | DONCKERS | Brack Ph | HEADTRICK

MATRASSENFABRIEK ALOSTA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATRASSENFABRIEK ALOSTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08473449707. Het bedrijf MATRASSENFABRIEK ALOSTA bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 51; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MATRASSENFABRIEK ALOSTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATRASSENFABRIEK ALOSTA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATRASSENFABRIEK ALOSTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATRASSENFABRIEK ALOSTA, openstaande posities, locatie van MATRASSENFABRIEK ALOSTA op de kaart.

MATRASSENFABRIEK ALOSTA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATRASSENFABRIEK ALOSTA, company assigned to the tax number BE08473449707. The company MATRASSENFABRIEK ALOSTA is located at the address: LANGESTRAAT 51; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MATRASSENFABRIEK ALOSTA were not found.
The main activity of MATRASSENFABRIEK ALOSTA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MATRASSENFABRIEK ALOSTA is not available. You also can look at reviews of MATRASSENFABRIEK ALOSTA, open positions, location of MATRASSENFABRIEK ALOSTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATRASSENFABRIEK ALOSTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATRASSENFABRIEK ALOSTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATRASSENFABRIEK ALOSTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATRASSENFABRIEK ALOSTA, employees, financial statistics.